fbpx
 

EgyébUtánpótlásCSAPATÉPÍTŐ program lehetőség!

2022-03-07

PUSKÁS FERENC életéről szóló musical az Erkel Színházban március 19-én délután!

Puskás, a musical

 

Hogy miért legyél ott Te is? “Beszéljenek a gondolatok!”

Koós Bence (U8Z játékos): Tetszett az egész musical, érdekes volt látni, hogy fociztak a grundon Bozsikkal mikor gyerekek voltak. Menő volt, ahogy lebegtek a színészek a színpad felett, és ahogy lezuhant a sok lufi. Ráadásul apától még a Puskás kutyust is megkaptam, azóta is vele alszom.

 

Koós Pál (Apuka):Élmény volt a gyerekeket látni, mennyire élvezték az előadást, és azt, hogy a színfalak mögé is benézhettek. Bencének ez volt az első komolyabb színházi élménye, amit azóta is emleget. Parádés szereposztásban egy nagyon élvezetes musicalt láthattunk Magyarország leghíresebb sportolójáról.”

Sabján Ádám (U12Z játékos): “az volt a jó, hogy láttuk, hogy milyen volt akkor a foci, meg láttuk Puskást és az Aranycsapatot. Mivel mi is focizunk, bele tudtuk élni magunkat. Nagyon jó volt a zene is!”

 

Sabján Dániel (U12Z kapus):jó volt, hogy találkozhattam a Gundel Takács Gáborral, meg láthattam, hogyan lesz gyerekfocistából híres a Puskás. Mi is azok lehetünk. 😊

 

Sabján Csilla (Anyuka):A gyerekek izgatottan nézték már az elején a Teqball asztalt a színpadon. Szuper a történet, igazi kisfocistáknak való, még a zene is magával ragadta Őket, illetve a szereposztás is nagyon tetszett Nekik. Ajánljuk a sportoló, futballt szerető gyermekeknek, a mai Messi, Ronaldo, stb. futballsztárok látványa mellett, a darab megtekintésével átérezhetik a régi, magyar  híres és világszínvonalú futball-történelem kis szeletét. Izgultak, pedig azért tudták már a storyt. (Nekünk felnőtteknek pedig sajnos nagyon is érthető a történelmi/politikai vonal).”

 

Solymos Krisztina (edző): Tavaly ősszel jártunk az Erkel színházban az U8Z csapattal. Nagyszerű csapatépítési lehetőség volt, ugyanis az a megtiszteltetés ért minket, hogy az előadás előtt a kulisszák mögé is beleshettünk. Érdekes volt látni, hogy milyen a “másik oldalról” a látvány, élmény. A történet is tartalmazott újdonságot, plusz élményt, annak ellenére, hogy a Puskás-storyt ismerem. Nagyon jól éreztem magam. A legjobb az volt, hogy az előadás utáni időszakban a srácok mind Puskások meg Bozsikok akartak lenni, Ronaldok és Messik helyett. Szerintem ez mindent elmond arról, milyen értéket és motivációt tud adni a Puskás musical a gyerekeknek is.”

Pintér Réka “Puskás néni” (U8Z játékos): „Nagyon különleges érzés volt bemenni a színfalak mögé. A darab is nagyon tetszett, bár voltak olyan részek, amit nem értettem. Számomra az volt a legfontosabb mondanivaló, hogy a nehéz körülmények ellenére szorgalmasan járt az edzésekre és Puskásnak a foci volt a legfontosabb. Én is ugyanúgy érzek.”

 

Pintér Boglárka (Anyuka):Számunkra felemelő és megható volt az egész darab az elejétől a végéig. Mind a történet, mind a szereplők fantasztikusan voltak. Egy magas színvonalú előadást nézhettünk meg, ahol sem a drámai elemekből, sem a fordulatos eseményekből nem volt hiány. Kicsit mi is magunkénak érezhettük a történetet…”

Szente Vajk (a darab író-rendezője)Amikor színpadra álmodtuk a Puskás, a musicalt, azt szerettük volna, hogy egy olyan színdarabot hozzunk létre, amelyik mindenkit megérint, életkortól, nemtől, a futball szeretetének és ismeretének nagyságától és mélységétől függetlenül. Puskás a világ legismertebb magyar embere, így róla, csak grandiózus, látványos és izgalmas színdarabot szabad csinálni: bátran állíthatom, hogy a Puskás, a musical ilyen lett! Mindig élmény, ha fiatal futballisták és edzőik, családtagjaik megnézik az előadást, mert biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogják szeretni a magyar futballt, a magyar történelmet és a magyarok közös sikereit is jobban elismerik. Köszönjük, hogy a Kelen SC játékosai közül már sokan látták az előadást, és várjuk a többieket is (meg persze azokat is, akik már voltak az előadáson!  Hajrá, Kelen!”

Görög Emília Aténé (U8Z vezetőedző): „Szülőkkel, testvérekkel együtt, egy fantasztikus csapatépítő programmá alakult a délután. Mindenkire nagy hatással volt az előadás, s már az azt megelőző pillanatok is, hiszen a producernek, Szabó Lászlónak köszönhetően kulisszajárást is kaptunk, így testközelből azon a bizonyos GRUNDON érezhette magát mindenki. A története, a magyarság érzése, a futballszeretet, az emberi kapcsolatok, a zene, tánc, egy csodát alkotnak a darabban. Fantasztikus feladatot is kaptam a közelmúltban, egy szerda délutáni előadáson az angol intéző szerepébe bújhattam, és ott és akkor igen, bementem a 6:3-as meccs előtt az Aranycsapat öltözőjébe és Puskáshoz, Bozsikhoz, Cziborhoz, Grosicshoz és a többiekhez szólhattam. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot. Megálmodtam azt, hogy lesz egy előadás, amint több száz kelenes együtt éli majd át a történet minden momentumát. Hiszem, hogy az álmok valóra válnak, de ezért tenni kell. Bízom benne, hogy március 19. 14:30-kor kezdődő előadás lesz az az időpontja a “Kelen Aranycsapatnak”, ami örök emlék lesz Mindenki számára. Az előadás után egyik játékosom azonnal rávágta, ő nem Ronaldo szeretne lenni, hanem Puskás! Mi kell annál több, minthogy a mai sztárlegendákat is megelőzze egy gyermeki álom?”

Szabó Lászlóval, a darab producerével a kulisszák mögött

Gyere, és nézd meg velünk együtt minden idők leggrandiózusabb magyar színházi előadását március 19-én 14:30-kor!

Kelenesek, gyertek mezben, zöldüljön a nézőtér!

 

Jegyvásárlási információk: https://puskasmusical.hu/hu/eloadasaink/erkel-szinhaz-2022-marcius-19-szombat-1430

További információk: https://puskasmusical.hu

JÁTÉK

Örömünkre szolgál, hogy a Puskás, a musical alkotói játékra invitálnak Bennünket!

A játék időtartama 2022. március 18. 12:00-ig szól azok között, akik 2022.03.19. 14:30-as előadást megtekintik. Aki a Kelen SC pihenő szobájába az általunk kihelyezett dobozba nevét, e-mail címét megírja, sorsoláson vesznek részt, az előadás elején pedig NYERHETNEK!

Hogy mit is? Az előadás szereplői által dedikált focilabdát, illetve az előadás végén közös csoportképet készíthet az előadás szereplőivel együtt a színpadon!

A játékban csak azok vehetnek részt, akik Kelen SC tagok, vagy közvetlen hozzátartozóik, edzők, munkatársak, vagy hozzátartozóik, illetve személyesen lesznek ott ezen a délutáni előadáson!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata