fbpx

Töltés

 

LányokCsak a szétlövés döntött

2021-03-08

Jól küzdött, és csak a büntetőpárbajt követően maradt alul a DVTK együttesével szemben felnőtt női zöld csapatunk, amely így kiesett a kupából és már a Simple Liga küzdelmeire koncentrál.

Közel volt a továbbjutás

Vezetést is szerzett, majd nagyot küzdve a hajrában egyenlített felnőtt női zöld csapatunk az Országos Női Magyar Kupa 4. fordulójában, végül azonban a büntetőpárbajban alulmaradt és kiesett a sorozatból.

A női NBI utolsó előtti helyén álló csapatunk a szintén élvonalbeli DVTK vendége volt, utóbbiak a bajnokság harmadik helyéről várják a tavaszi folytatást, így hazai környezetben, esélyesként léphettek pályára. Balázs Eszter révén azonban a 25. percben a Kelen szerzett vezetést, amit az első játékrész végéig meg is tartott, így 1-0-ás előnnyel mehetett a félidei pihenőre.

Az előny aztán hamar a hazaiakhoz került, akik a második félidő első és harmadik percében is betaláltak, és a 48. percben már 2-1-re vezettek. Csapatunk azonban talpra állt a kisebb rövidzárlat után és Ács Krisztina révén a hajrában kiegyenlített.

A büntetőpárbajban pedig ugyan minimális különbséggel, de a 2-2-es játékidőt követően végül 7-6-ra kikapott a Kelen, és búcsúzott az Országos Női Magyar Kupától, egyúttal a március 13-i bajnoki rajtra helyezte a fókuszt, amely során az Astra csapatát látja majd vendégül.

Fotó: FB

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel