fbpx
 

UtánpótlásAranyos évkezdés

2022-01-24

Dupla tornagyőzelemmel kezdte a 2022-es évet U11-es zöld csapatunk, Nándori Imre fiai ráadásul egyszer sem kaptak ki az esztendő első kilenc mérkőzésén.

Nándori Imre (b) és Andrékó Tamás (j) az U11-es zöld csapattal, amely 9 meccsen – közte két büntetőpárbajban – összesen 34 gólt rúgott, és csupán 9-et kapott

Január 8-án a Törökbálinti Aréna Újévi Tornáján vereség nélkül lett tornagyőztes a Kelen SC U11-es zöld csapata, ezúttal pedig a Bikás parki pályákon megrendezett Blazepod Kupán érte el ugyanezt a bravúrt Nándori Imre együttese.

Az évkezdés tehát eddig remekül alakul a 2011-es születésű korosztály legjobbjainak, akik azzal, hogy egyszer sem maradtak alul a 2022-es év első kilenc mérkőzésén remek alapokat fektettek le az idei fejlődésükhöz. A két esemény közül Nándori Imre, vezetőedző szerint az év első tornája volt a nehezebb megmérettetés, ahol nem volt elegendő az, ha dominálni tudtak egy-egy mérkőzésen, a győzelmek megszerzéséhez hatékony futballra volt szükségük.

Az öt győzelemmel, és egy döntetlennel záruló újévi tornához képest a Blazepod Kupán nem csak elöl, de hátul is hatékonyabb lett a csapat, hiszen a tornán összesen egyetlen gólt kaptak igaz, a döntőben csak büntetőkkel tudták felülmúlni a Mészöly Focisuli korosztályos együttesét.

– A Mészöly csapata igazán technikás fiúkból állt, de mi masszívan, mindent beleadva védekeztünk, miközben sikerült több, igazán nagy helyzetet is kialakítani, sajnáltam, hogy ezek közül végül egyikből sem találtunk beértékelt a vezetőedző.Jöhetett a büntetőpárbaj, ami mindig lutri, de reménykedtem a srácok sikerében, mert döntőt nyerni mindig felemelő érzés, míg a második hely az egyik legkeserűbb dolog a futballban. Szerencsére 2-0 arányban mi kerekedtünk felül, így valóban remekül indult az új év.

Gratulálunk, szép volt fiúk!

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata