fbpx
 

LányokÁllni kell a sarat

2022-09-13

Első ízben volt egyértelműen alárendelt szerepben a felnőtt női Kelen bajnoki mérkőzésen, miután a tavaly még másodosztályú lányaink hatgólos vereséget szenvedtek az élvonalban korábban kétszer is érmet szerző DVTK-tól.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, remekül kezdte a szezont a nyár óta ismét élvonalbeli felnőtt női Kelen, amely az erősorrendben igen előkelő helyen álló Haladás elleni szoros vereség után kétszer is győzni tudott újoncként, és a negyedik helyet foglalta el három forduló után a tizenkét csapatos Simple Női Liga NBI-ben. Kun Istvánék így a hétvégén első ízben tapasztalták meg, hogy milyen alárendelt szerepben futballozni az élvonalban, hiszen a korábban kétszer is bajnoki bronzérmes, és két ízben Magyar Kupa döntős DVTK az első húsz perc kiegyenlített küzdelmét követően hatszor is betalált a kapunkba, ezzel magabiztosan győzött csapatunk ellen.

Érdekessége a 4. fordulónak, hogy ezzel a nagyarányú vereséggel is csupán egyetlen helyet csúszott vissza a tabellán felnőtt női együttesünk, amely továbbra is előkelő helyen áll újoncként, hiszen a tabella sorrend alapján az ötödik legjobb csapat négy fordulót követően az élvonalban. Érthetően nem volt elégedett a találkozót követően Kun István, akin ugyanakkor nem látszik, hogy megtörte volna az eredmény.

– Felkészültünk a Diósgyőr játékából, akárcsak a pontrúgás variációikból, amiket jól is kezeltünk az első húsz percben. Ebben az időszakban még helyzetünk is adódott a vezetés megszerzéséhez, de sajnos ezúttal nem sikerült a kapuba találni. Közel fél óra játék után aztán épp olyan szituációt követően kaptunk gólt, amihez hasonlót előtte kétszer is remekül kivédekeztünk, majd rögtön jött a második találat a vendégek részéről, ezután már csak futottunk az eredmény után. A DVTK pedig jól menedzselte innentől kezdve a mérkőzést, jó pozícióban is volt ehhez, és megérdemelten nyert. 

Felnőtt női, elsőosztályú csapatunkra két rendkívül nehéz mérkőzés vár a következő fordulókban, hiszen szeptember 17-én a jelenleg 100%-os listavezető, a négy forduló alatt +24-es gólkülönbségű ETO FC Győr vendége lesz, majd szeptember 24-én érkezik sporttelepünkre az utóbbi évek abszolút első számú klubja, a Ferencváros, szintén hiba nélküli mérleggel, és jelenleg +21-es gólkülönbséggel. 

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata