fbpx
 

A show megy tovább

2021.02.27.

A bizonytalanság ellenére is rengeteg fociélménnyel gazdagodhatnak U9-es zöld csapatunk játékosai, akik már az eggyel nagyobb korosztályú játékrendszerben is bontogatják szárnyaikat.

Ahogy minden sportolónak, úgy a Nándori Imre vezette U9-es zöld játékosok számára is bizonytalansággal teli a pandémia alatti mérkőzések sorsa, szerencsére a vezetőedző nem hagyja, hogy ez írjon felül mindent, és alternatív módon biztosít számukra téthelyzetben is fejlődési lehetőséget.

– Szerencsére hamar kiderült, hogy folytathatjuk az edzéseket és az edzőmérkőzéseket is, de sajnálatunkra a Dunamenti liga bezárta kapuit. Erre reagálva hétvégi edzésekkel és edzőmérkőzésekkel vártuk a januárt, hogy amit lehet, azt beépítsünk a programunkba. A téli házi feladatokkal kiegészülve így teljeskörű maradhatott a képzésünk, a szinte minden hétvégére jutó edzőmeccseken pedig mindig lemérhettük, hogy hol tartunk a megkezdett úton.

Az út tehát kikövezett, Nándori Imre pedig arról is beszélt, hogy merre visz.

– Nagyon fontos volt, hogy a pozitív légkört megteremtve, egymás biztatása és támogatása is állandó legyen, így segítjük egymás fejlődését. Egyre karakteresebb a csapatunk és a fiúk is láthatóan érettebben állnak a kért feladatokhoz. Persze van, hogy önjelölt porondmesterré válik valaki, de gyorsan újra visszaváltozik lelkes kis focistává egy kis edzői segítség után. Fontosnak tartom emellett, hogy jusson idő beszélgetésekre is, mert szeretném, hogy amikor a gyerekek kimennek a pályára, akkor a természetes belső motivációjuk az legyen, hogy mindent beleadnak. Ebben nagyot léptünk előre, de még hosszú az út.

Jövőre pedig a pálya is hosszú lesz, no és széles is – persze csak a jelenlegihez képest.

– A 4+1-es mérkőzések után jövőre már a félpályán keresztbe, 6+1-ben fog játszani ez a csapat, ezért amikor csak lehetőségünk van rá, akkor az edzőmérkőzéseket már ennek megfelelően kötjük le. Több ilyen meccstapasztalata is van most már a srácoknak, és immár sikerélmény is van közte. Külön öröm ez, mert egy hónapra előre mindig meg van a programunk, és jó látni, amikor a megtervezett munka jó irányba halad.

Az U9-es zöldek legutóbb a III. Kerületi TVE meccspartnerei voltak az egy korosztállyal nagyobbak rendszerében, a sikerélmény pedig nagy lökést adhat a srácoknak a további munkához, és az örömteli focihoz.

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata