EgyébZárva tart a Kelen-pálya

2020-03-16

Nem csak minden sportolónkat, de a Kelenvölgy minden lakóját arra kérjük, hogy ne látogassák a Kelen pályát, mert a koronavírus miatt zárva tartunk.

 

A koronavírus miatt nem csak edzéseinket nem tartjuk meg ideiglenesen, hanem teljes sporttelepünket is lezártuk az egészségügyi ajánlásoknak megfelelően.

Az intézkedést nem csupán a szabályok betartása miatt hívtuk életre, hanem leginkább azért, mert klubunk számára is elsődleges jelentőségű az emberi egészség megőrzése.

Hiszen annak ellenére, hogy sporttelepünk nem zárt terű, a cseppfertőzéssel terjedő koronavírus szabadtéren is tovább terjedhet és lerakódhat, így nem csak azok teszik ki magukat fokozott fertőzési veszélynek, aki bemásznak pályáinkra közös labdázásra, hanem azok egészségét is veszélyeztetik, akik később a sporttelepre érkeznek, így igaz ez minden sportolónkra, edzőnkre, dolgozónkra, szurkolónkra, a gyerekek kísérőire, szüleire és nagyszüleire is.

Ennek fényében fokozottan kérünk mindenkit, hogy saját és mások egészségének megőrzése érdekében ne jöjjön a lezárt Kelen pálya területére!

Amit viszont mindenki megtehet azért, hogy se önmagát, se mást veszélyeztessen, az az, hogy amennyit csak lehet otthon marad. Az egészségügyi szervek ajánlása szerint is ez most a legjobb, amit mindannyian megtehetünk – a Kelenes sportolók, edzők és dolgozók felé pedig elvárás is, hogy a klub képviseletében jó példával járjanak elöl.

Köszönjük az együttműködését, és továbbra is, hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel