fbpx
 

Újra a régi rivális ellen

2022.08.19.

Vasárnap a tavalyi szezon legközvetlenebb riválisához, az élvonalba szintén feljutott Szekszárd együtteséhez látogat felnőtt női csapatunk, amely egy több pozitívumot is hordozó vereség után várja a második fordulót.

 

Ambach Dézi közel járt a szépítéshez a legutóbbi bajnokin, remek átemelése a kimozduló kapus felett akár befelé is pattanhatott volna a kapufáról

Kun István lányai legutóbb a tavalyi élvonal negyedik legjobb csapatával, a Haladás Viktóriával mérték össze erejüket, és ugyan kétgólos vereséget szenvedtek, a mutatott játék, és a lányok hozzáállása jó alapot szolgáltathat a bajnoki folytatáshoz.

Hogy miből lehet építkezni a Szekszárd ellen, arról a vezetőedző, Kun István nyilatkozott.

– Legutóbb Szombathelyen a hazaiak a várakozásnak megfelelően nekünk jöttek és egy gyors góllal vezetéshez jutottak, viszont ez nem roppantotta meg a lányokat, volt tartása a csapatnak és a 70. percig féken tudtuk tartani a Haladás támadó játékát, miközben nekünk is voltak lehetőségeink. 2:0 után is talpon maradtunk és egy kapufával jeleztük, hogy nem adjuk fel. Nagyot küzdöttek a lányok, ebből a hozzáállásból és akaratból lehet építkezni. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz!

Bedern Benita kiváló ütemű becsúszása góltól mentette meg a csapatot, ez is jól mutatta, hogy a küzdőszellem terén rendben volt női csapatunk

Szükség is lesz a jó hozzáállásra vasárnapi vendéglátóinkkal szemben, hiszen a tavaly szintén NBII-es Szekszárd az előző szezonban épp olyan arányban nyert ősszel hazai pályáján, mint amilyen eredményt a tavaszi visszavágó hozott a Hunyadi Mátyás úton: mindkét találkozó 3-1-es hazai sikerrel zárult, egyszer a Szekszárd, egyszer a Kelen nyert. Augusztus 21-én, vasárnap 11:00 órától azonban már az ország legjobbjai között mérik össze erejüket a régi riválisok, így nem csak egy szokványosan izgalmas párharcra, de még komolyabb hozzáállásra számíthatnak a Szekszárdi Városi Sport- és Szabadidőközpontba kilátogató nézők. 

Hajrá Kelen!

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata