fbpx
 

LányokSokgólos győzelemmel hangoltunk a szezon meccsére

2022-04-29

Úgy alakult a szezon felnőtt női zöld csapatunknak, hogy az élvonalba jutás szempontjából jelenleg legfontosabb meccs, a május 7-i, Budaörs elleni hazai találkozó, amelyre egy elég meggyőző győzelemmel készült Kun István együttese.

A ZTE ellen az utolsót, a Pápa ellen az első két gólt szerezte a 22-esben játszó Ramor Korinna

A Csepel elleni meglepetés vereség óta egy esélye maradt a feljutásra felnőtt női zöld csapatunknak, mégpedig az, hogy minden további meccsét megnyerje, közte a harmadik helyért klubunkkal nagy versenyt vívó Budaörs elleni találkozót is, amelyre a következő fordulóban, május 7-én kerül sor.

Az egy ponttal klubunktól lemaradásban lévő, de egy mérkőzéssel kevesebbet is játszó Budaörs elleni találkozó előtt a ligautolsó Pápa elleni meccs várt Kun Istvánékra, akik kötelező győzelemre készültek, de tudjuk, hogy sokszor az efféle találkozókat megnyerni a legnehezebb. Sokáig nem is sikerült feltörnie a vendégek védekezését Barkóczi Bernadettéknek a hétközi meccsen, legalábbis nem sikerült góllal zárniuk az akciókat, míg végül a 26. percben Ramor Korinna vette be a hazaiak kapuját, és ő volt az is, aki a 44. percben megduplázta a Kelen előnyét. Így aztán a félidőt ugyan végig dominálta csapatunk, mégis csupán kétgólos előnyre tett szert a szünetig.

A második játékrészben aztán kiszakadt a gólzsák, és az 59. perctől kezdődően, mindössze 25 perc leforgása alatt hétszer (!) is a kapuba találtak a lányok, így a 84. percben betaláló Diramerján Zsófia gólja után már 9-0-ra vezetett a Kelen. A 85. percben aztán összejött a szépítés a hazai Pápai ELC csapatának is, így végül nyolcgólos különbséggel nyert, és nagy győzelemmel hangolt a Budaörs elleni rangadóra felnőtt női zöld csapatunk.

Kun István, a csapat vezetőedzője örömmel látta, hogy az eltervezett játék meghozta a gyümölcsét.

– Az első perctől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, azonban ennek ellenére mégis nehezen indult számunkra a mérkőzés. Szép lassan rátaláltunk a játékunkra, ami meghozta a vezetést is. A szünetben még pontosítottunk néhány dolgot és így a második félidőben már végig az történt, amit elterveztünk.

Felnőtt női zöld csapatunk legközelebb hazai pályán lép pályára a bajnokságban, május 7-én a rivális Budaörs csapatát fogadja a Hunyadi Mátyás úton.

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán, Bak Ferenc

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata