fbpx
 

FelnőttNBIII plusz

2021-09-17

Ahogy a különböző elektrotechnikai eszközök feltuningolt változatait a plus jelzővel illetik, úgy az NBII-es Szeged elleni Magyar Kupa meccs is egy, a napi rutinnál többet ígérő, és izgalmakkal teli párharc lesz szombaton 15:00-tól a Kelen pályán.

Szeptember 18-án, szombaton 15:00-tól a Kelen SC történetének legrangosabb Magyar Kupa meccsét játssza a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, hiszen klubunk korábban egyszer sem jutott be az ország legjobb 64 csapata közé.

A számunkra történelmi találkozót ráadásul hazai környezetben, a Hunyadi Mátyás úti sporttelepünkön rendezik, így a 112 éves múltra visszatekintő, országos versenysorozat idei 3. fordulóját zömében Kelen szurkolók előtt játsszák a csapatok.

A különleges mérkőzés előtt a Kelen vezetőedzője, Harmati Tamás nyilatkozott, aki kiélezett mérkőzésben bízik.

– Nagy öröm, hogy idáig eljutottunk a Magyar Kupában, és nem csak az eredmény miatt, hanem mert tudtuk, hogy a sorozat ezen szakaszában már kifejezetten erős ellenfelekkel szemben játszhatunk, ami egy jó lehetőség arra is, hogy mindannyian felmérjük, mire vagyunk képesek az adott esetben jó nevekből álló, és magasabb osztályban is versenyképes csapatok ellen. Az esélyek ellenére mi megpróbáljuk a saját arcunkat mutatni, a saját játékunkat játszani és reméljük, hogy ezzel egy szoros és izgalmas meccsre tudjuk kényszeríteni a Szeged együttesét. A vendégeknél ráadásul több ismerős arc is jelen lesz, korábbi játékosaim és olyanok is, akik a csapataim ellenfelei voltak, úgyhogy érdeklődve várom, hogy újra láthassam őket mérkőzésszituációban.

Fontos információ szurkolóinknak, hogy ellenfelünk NBII-es tagsága miatt az osztály mérkőzésrendezési szabályait kell klubunknak megteremtenie, így a kijelölt sportzóna teljesen zárt lesz a szurkolók számára, egyúttal az öltözőépület is mindenki számára. Kérjük szurkolóinkat, hogy a szabályszerű tájékozódás érdekében az esemény biztonsági szolgálatának iránymutatásait kövessék.

A hazai szurkolók továbbra is a Hunyadi Mátyás út felőli kapun léphetnek be a sporttelepre, míg a vendég szurkolók a Kővirág sor felőli kapun, miközben ha a hazai szektor befogadóképességét meghaladó számú Kelen szurkoló érkezik a mérkőzésre, úgy a vendég szektort is két részre osztja klubunk, hogy a buzdításból ne lehessen hiány.

A találkozóra csak védettségi igazolvány és egy fényképes igazolvány együttes felmutatásával lehetséges a belépés, a teljes értékű jegyár pedig 800 forint, míg a nyugdíjas tikett ára 500 forint.

KELEN SC  – Szeged-Csanád Grosics Akadémia
MOL Magyar Kupa 3. forduló
2021.09.18. 15:00 Kelen SC Sporttelep

Belépő: 800 Ft
Nyugdíjas belépő:
500Ft
Védettségi igazolvány szükséges

HAJRÁ KELEN!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel