fbpx
 

FelnőttNagy sorozatok egyéni és csapatszinten is

2020-10-26

Két Kelen-játékos immár holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját, miután Timári Norman duplájával emberhátrányban is nyerni tudott a kényszerpihenőről visszatérő Harmati-csapat.

Húszéveseké a világ – Módly Márk (szemben) a második X betöltése után lassan állandó játéklehetőséget kap, míg Timári Norman (20) eddig minden bajnoki meccsén gólt szerzett

Kelen SC – XII.Kerület Svábhegy FC 2:0 (1:0) – BLSZ I. – 10. forduló
2020.10.24., szombat 13:30. Kelen SC pálya, 100 néző

G.: Timári N. (7’, 72’)

S.: Megyesi T. (23’)

P.: Pintér B. (76’ második sárga lap után)

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Megyesi T. (Zsiborás Z. 69’), Egyed B. (Módly M. 60’) – Pintér B. – Lukács R. (Koós B. 65’), Kasza D., Erdei A. (Ayrton 56’), Timári N. – Balogh B. (Kiss G. 80’)

Cserék: Monori M., Koós B., Kiss G., György K., Zsiborás Z., Ayrton, Módly M.

A múlt heti kényszerpihenő után ismét pályára lépett felnőtt férfi csapatunk, amely a hétvégén a Svábhegy csapatát látta vendégül a budapesti első osztályban, ahol továbbra is az élen áll.

Nem véletlen ez, hiszen Harmati Tamás csapata továbbra is tartja elképesztő formáját, és zsinórban a kilencedik mérkőzését is megnyerte a bajnokságban, ezzel nem csak hogy a képzeletbeli dobogó tetejéről várhatja a következő fordulót, de százszázalékos mutatóval teheti mindezt. Eközben nem csak a csapatnak van nagy sorozata, hanem a nyáron visszatérő Timári Normannak is, aki minden idei bajnoki mérkőzésen betalált, amikor pályára lépett, a Svábhegynek lőtt duplájával pedig felzárkózott a góllövő listán Balogh Bence mellé, így már holtversenyben vezetik azt 9-9 találattal.

Szükség is volt a korábbi utánpótlás válogatott szélső góljaira, hiszen az utolsó negyedórára emberhátrányban fordult Harmati Tamás csapata, miután második sárga lappal kiállították csapatunkból Pintér Bencét. Ebből pedig akár probléma is lehetett volna, hiszen a vendég csapat az előző két fordulóban az egyaránt jó erőket képviselő SZAC és REAC ellen is pontot tudott szerezni, és jó formában várta a listavezető Kelen elleni bajnokit.

Szerencsére Harmati Tamás csapata tíz emberrel is koncentráltan futballozott és megőrizte kapuját a góltól, így aztán elégedetten értékelhetett felnőtt csapatunk vezetőedzője.

– A múlt heti pihenő után most nehezebben találtuk a ritmus, és sok pontatlanság is jellemezte a játékunkat. Ezért ebben a helyzetben még jobban tudunk örülni az újabb három pontnak, ráadásul a mérkőzésen sikerült gólokat rúgnunk, hátul pedig meg tudtuk őrizni a kapunkat a góltól egy olyan kellemetlen ellenféllel szemben, amelynek volt már az idei bajnokságban több bravúros pontszerzése otthon és idegenben is, és akiket idén még egyszer sem tudtak egy gólnál nagyobb gólkülönbséggel legyőzni. Gratulálok a játékosaimnak a kilencedik győzelemhez!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel