fbpx
 

EgyébKötelező maszkviselet

2020-10-23

Frissültek a magyarországi járványügyi óvintézkedések, melynek értelmében mostantól kötelező a maszkviselés a szabadtéri közösségi rendezvényeken, így a mérkőzéseken és az edzések látogatásakor is.

 

A koronavírus járvány második hullámának megfékezése érdekében már korábban is több szabály betartására kérik és kötelezik a magyarokat a hatóságok, október 23-tól pedig egy újabb tétellel bővül ezeknek a sora, hiszen immár a szabadtéri gyülekezések alkalmával is kötelező a maszkviselet. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján megjelent cikkben részletesen is megtalálható, hogy mely rendelet, mely paragrafusa alapján értelmezhető az új szabály, a Kelen-családra vonatkoztatva azonban ez azt jelenti, hogy

a Kelen sporttelepére kizárólag maszkban lehet belépni, és ugyanez igaz csapataink ellenfeleinek sporttelepére is, így mind az edzések, mind a mérkőzések alkalmával kötelező a maszkviselet a lelátókon is.

A gyerekeknek persze mérkőzés közben nem kell maszkot viselniük, és az edzőkollégáknak sem, amikor éppen a pálya mellől irányítják csapatukat. Ugyanakkor mind a gyerekek, mind az edzők esetében ismét kötelezővé válik a maszkviselés, rögtön azután, hogy kilépnek a meccs színteréről, így az adott sporttelepre belépéstől kezdve, az öltözőépületben, a büfében, és a lelátón is, egészen addig, amíg el nem hagyják a sporttelepet számukra is kötelező érvényű a szabály, amely alól csak a mérkőzés idejére kapnak felmentést, és csak akkor, ha épp a pályán tartózkodnak.

Kérünk mindenkit, hogy közösen figyeljünk a szabály betartására, hiszen maszk nélkül nem engedhetünk be senkit a sporttelepre, a rendelkezés értelmében pedig a területen kívülre kell küldenünk azokat, akik mégsem hordanak maszkot.

Előre is köszönjük a Kelen-család együttműködését és megértését ebben a nehéz helyzetben.

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel