fbpx
 

FelnőttMagasabb sebességi fokozatban

2020-09-07

Gyors szélsőink visszatérésével szintet lépett a felnőtt Kelen támadószekciója, amelyben végre pályára léphetett és gólt is szerzett Timári Norman.

Timári Norman büntetőgóljával indult a Kelen-henger

Csep-Gól FC – Kelen SC 0:5 (0:2) – BLSZ I. 3. forduló
2020.09.05., szombat 16:30, Csep-Gól FC pálya, 100 néző

G.: Balogh B. (34’, 91’), Timári N. (30’), Pintér B. (54’), Soós D. (66’)

S.: Timári N. (46’)

Összeállítás: Zima Á. (Monori M. 72’)– Wild T., Kertai D., Rőthy M., Megyesi T. – Pintér B. (Ayrton 72’) – Koós B. (Lukács R. 66’), Kasza D. (Erdei A. 48’), Soós D., Timári N. (Kiss G. 82’) – Balogh B.

Csere: Monori M., Kiss G., Erdei A., Ayrton., Lukács R.

Nyári visszatérését követően első ízben játszhatott a Kelenben tétmeccsen Timári Norman, aki rögtön a kezdőcsapatban kapott helyett, és már a 30. percben meghálálta a bizalmat – büntetőből szerzett gólja az első volt az öt Kelen találat közül.

A szélső gólját követően mindössze négy perccel Balogh Bence is betalált, így a félidőre már kétgólos előnnyel vonulhatott Harmati Tamás csapata, amely a fordulást követően sem vett vissza. Nem sokkal a második játékrészt kezdetét követően stabil szűrőnk, Pintér Bence szabadrúgásból talált be, majd a 66. percben jött a már szokásosnak nevezhető Soós Dávid gól is. A meccsen végig domináló Kelenbe aztán a hajrára beállt Lukács Richárd is, aki kisebb sérülését követően már másodjára tudott értékes perceket tölteni a pályán, a villámléptű szélső pedig nem csak rendre borsot tört a hazai védők orra alá, de a 91. percben az ő centerezését követően álította be az 5-0-ás végeredményt gólgyárosunk, Balogh Bence.

Lukács Ricsi centerez tökéletesen a középen érkező Balogh Bence elé, aki élt is a lehetőséggel, így a meccs végére is jutott Kelen-gól

Érthetően elégedett volt a meccs után felnőtt férfi csapatunk edzője, Harmati Tamás is.

– Nagyon örülünk az újabb győzelmünknek! Láthatóan jót tesz a csapatnak, hogy a szélsőink most már egyre inkább hadra foghatóak, ez abszolút növeli a hatékonyságunkat, amit jól mutatnak az utóbbi mérkőzéseink statisztikái. Az első percektől fokozatosan, egyre jobban sikerült dominálni a mezőnyjátékban, a támadó harmadban pedig különbséget tudott teremteni a sebességünk. Ennek köszönhetően sok helyzetet, szabadrúgást és még büntetőket is ki  tudtunk harcolni. Ezeket pedig jó százalékban használtunk ki, így magabiztos győzelem született. Gratulálok minden játékosomnak, több szempontból is fontos mérkőzés volt!

Hajrá Kelen SC!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel