fbpx
 

Futballhétvége a Kelen pályán

2022.11.26.

Először fordul elő a 2022-2023-as szezonban, hogy felnőtt női élvonalbeli, és felnőtt férfi NBIII-as csapatunk is hazai környezetben lép pályára a hétvégén, Kun István lányai ráadásul egy remek győzelmet követően ismét a három pontra hajtanak, és a visszavágás is fűtheti őket.

Az első felnőtt, élvonalbeli kezdő tizenegy a Kelen SC Hunyadi Mátyás úti sporttelepén

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Bordán Csaba vezette felnőtt férfi, NBIII-as Kelen fontos döntetlent ért el a Kaposvár vendégeként, és vasárnap a hazai környezet támogató erejével igyekszik ismét pontot, vagy pontokat gyűjteni a ZTE II. ellen, mindeközben nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy szombaton felnőtt elsőosztályú mérkőzést is rendeznek a Kelen pályán, hiszen a Kun István vezette női csapatunk is a Hunyadi Mátyás úton fogadja ellenfelét, ezúttal a Haladás Viktória együttesét. 

A Simple Női Liga NBI-ben szereplő Kelen a nyári feljutást követően az ország legjobbjai közt sem vall szégyent, hiszen egyetlen fordulóval az őszi szezon vége előtt az előkelő 6. helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban, az év zárómérkőzésén pedig akár stabilizálhatja is a helyét a felső házban a téli szünetre. Nem lesz azonban könnyű dolga Kun Istvánéknak, hiszen az a Haladás Viktória lesz az ellenfele, amely csapat veretes élvonalbeli múlttal rendelkezik, és a szezonban egyszer már sikerült győznie Bernhardt Barbiék ellen: az augusztusi nyitófordulóban 2:0 lett az eredmény Szombathelyen.

Most azonban hosszú albérleti időszak után immár másodjára a Hunyadi Mátyás úti Kelen Sporttelep ad otthont a mérkőzésnek, hazai pályánk női élvonalbeli debütálásakor pedig egy nagyon fontos győzelemhez segítette lányainkat, hiszen a közvetlen rivális Szeged ellen sikerült nyernie Kun Istvánéknak. A februárban kinevezett vezetőedző alatt újjászülető női csapatunk pedig mentálisan is jó állapotban érkezhet meg a szombaton 12:00-kor kezdődő találkozóra, hiszen legutóbb az Újpest vendégeként arattak magabiztos, 4:0-ás győzelmet.

– Az őszi szezon legfontosabb mérkőzésére készültünk úgy, hogy eközben a házigazdáknak is életbevágó volt ez a találkozó, a két csapat pedig ennek megfelelően, nagy elánnal kezdte a meccset – kezdte rövid értékelését a vezetőedző, Kun István. – Az első félidőben nagyon hatékonyan játszottunk és mindent megvalósítottunk, amit elterveztünk, megérdemelten vezettünk két góllal a szünetben. A második játékrészben aztán leginkább a biztonságra törekedtünk, de szerencsére ebben a játékrészben is sikerült gólt lőni, végül pedig a hosszabbításban egyértelműsítettük a győzelmet. Nagy öröm, hogy az őszi szezonra kitűzött célokat egy kicsivel túlteljesítettük, így felszabadult játékkal zárhatjuk az évet hazai pályán, noha nem titok, hogy ezúttal is a győzelem a célunk. Gratulálok a csapatnak a kiváló játékhoz!

KELEN SC – Haladás Viktória
Simple Női Liga NBI. 12. forduló
2022.11.26. szombat 12:00 Kelen Sporttelep

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

KELEN SC – ZTE FC II.
NBIII. Nyugati csoport 19. forduló
2022.11.17. vasárnap 13:00 Kelen Sporttelep

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata