fbpx
 

EgyébElnézést kérünk!

2022.10.23.

Budai elblaszico – csak így emlegetik a Kelen és a Budatétény párharcát. Hosszú évekre nyúlik vissza a két klub presztízscsatája, amelynek végkimenetelét soha nem lehet előre megjósolni. Azt viszont igen, hogy a pályán és a nézőtéren olyan hangulat uralkodik, amelyet sok csapat megirigyelhetne. Nem volt ez sokáig másként szombaton, a Budapest-bajnokság másodosztályában rendezett Kelen II–Budatétény meccsen sem, fájdalom, a vége nemcsak a 4–3-as vendéggyőzelem miatt alakult másként, ahogy előzetesen reméltük…

r

A mérkőzéssel kapcsolatban a Kelen SC elnöke, Andreas van den Aker nyilatkozott klubunk honlapjának. 

„Hadd kezdjem azzal, nagyon jó, hogy van egy második csapatunk, amelyben sok, a Kelenben nevelkedő játékos jut szóhoz – mondta egyet aludva a történtekre Andreas van den Aker, klubunk elnöke. – Olyan fiatalokról van szó, akik ezer szállal kötődnek a Kelenhez, és felnőtt szinten is szeretnének itt játszani. Nagyon jó az is, hogy külön szurkolótábora van a csapatnak, a meccseire sokan járnak ki. Végül, de nem utolsósorban annak is nagyon örülök, hogy vannak olyan szomszédvári riválisok, mint például az általam nagyra becsült Budatétény, amely ellen a három pont mellett a presztízs is a tét, ezáltal a rangadókhoz méltó hangulat is garantált ezeken a mérkőzéseken. Azt viszont roppant mód sajnálom, hogy szombaton ezt nem mindenki érezte át. Sajnos akadt olyan személy, aki nem tudta kézben tartani a meccset, és akadt olyan is, aki nem tudta kontrollálni az érzéseit – pályán és azon kívül egyaránt. Úgy vélem, nem való a futballpályára, ha valaki a gólja után hergeli a közönséget, ezáltal felkorbácsolja az indulatokat. Mint ahogy nem való a lelátóra a játékvezető és az ellenfél becsmérlése, a sportemberekhez méltatlan viselkedés. Azt szeretném, hogy aki szombaton kint volt a meccsen, nézzen a tükörbe – hozzáteszem, nem csak a Kelenesekre gondolok, de mint a klub elnöke, elsősorban őket kérhetem meg erre. Az internetes oldalunkon megtalálható klubunk kódexe, azt gondolom, alap, hogy ezt betartsuk. Szurkoljunk a saját csapatunknak, tiszteljük az ellenfelet, a játékvezetőt! A Kelen SC elnökeként ezúton is szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akik megbántva érzik magukat. Elnézést kérek a játékvezetői hármastól, elnézést kérek a Budatétény vezetőitől, játékosaitól és szurkolóitól, és elnézést kérek a pálya mellett lakóktól a hangos és illetlen szavakért. Rettentően sajnáljuk a történteket, már csak azért is, mert egyesületünk eddig erről nem volt híres, és a jövőben is szeretnénk hűek maradni azokhoz az elvekhez, amiket vallunk. A második csapatunkra pedig legyünk büszkék, mert még kettős emberhátrányban is hatalmasat küzdött a döntetlenért, remek meccset játszott egy jó Budatétény ellen. Sokáig minden adott volt egy jó meccshez, nagy kár, hogy a vége nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de ígérhetem, mindent megteszünk azért, hogy ez többé ne forduljon elő!”

Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata