fbpx

Töltés

 

FelnőttEgy lépésre a bajnoki cím

2021-05-24

A rivális REAC idegenbeli legyőzésével egy lépésre került a bajnoki cím megszerzésétől a felnőtt férfi Kelen, amely 2019 után lehet ismét aranyérmes, és akár rögtön visszajuthat az országos szintre.

 

Koós Bálint két góljával tett róla, hogy a Budapest Kupa arany után a bajnokságban is a legszebben csillogó érem kerülhessen a Kelen-játékosok nyakába

REAC – Kelen SC 0:2 – BLSZ I. 29. forduló
2021.05.22. 18:00 Budai II. László Stadion

G.: Koós 2 (7′., 25′)

S.: Ayrton (67’)

P.: –

Összeállítás: Zima – Wild, Módly, Rőthy, Egyed, Kádár, Ayrton, Pintér, Koós, Erdei, Soós.

Cserék: Monori, Takács, Balogh T., György, Béres, Kertai, Balogh B.

Nagyon fontos bajnoki rangadót nyert a Kelen, amely a 2021-ben még veretlen REAC vendége volt az utolsó előtti fordulóban. Koós Bálinték győzelmi kényszerben léptek pályára, hiszen a csapatunkat üldöző Csepel a hátulról ötödik Gázgyárhoz látogatott a hétvégén, míg a záró fordulóban a liga utolsó Közterületet látja majd vendégül hazai pályán.

A Kelen vezetőedzője, Harmati Tamás szerint is nyilvánvaló volt a nyomás, amit viszont már a meccs első percétől jól kezelt a csapat. Az utóbbi hetekben csodacseréből kezdőjátékossá előlépő szélső, Koós Bálint ugyanis már a 7. percben megszerezte a vezetést, a 25. percben pedig meg is duplázta azt, így már a félidőben kialakult a mérkőzés végeredménye. A meccs végére fáradtsággal is küzdő játékosok nagyon fontos lépést tettek a bajnoki cím felé azzal, hogy a tabellán harmadik REAC ellen nem engedtek ki, és koncentrált futballal megtartották előnyüket, amely újabb három pontot ért a Kelennek.

– Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert megint csak megmutatták, hogy a lehető legnagyobb nyomás alatt is képesek eredményesen teljesíteni egyénileg, és csapatszinten iskezdte értékelését Harmati Tamás. – Különösen az első játékrésszel voltam elégedett, szinte minden úgy alakult, ahogy azt előre elterveztük és megbeszéltük. A második félidőben kicsit érezhető volt a szerdai mérkőzés okozta fáradtság, de minden játékosom szíve a helyén volt, így különösebb probléma nélkül lehoztuk a második félidőt is. Már csak egy lépés hiányzik és úgy készülünk, hogy az utolsó fordulóban, hazai közönség előtt ezt meg is tesszük! Reméljük minél többen eljönnek szurkolni nekünk!

2019-ben népes szurkolótábor buzdította győzelembe csapatunkat, amikor legutóbb bajnoki címért játszott a Kelen – erre pedig most is megvan a lehetőség, ráadásul hazai pályán!

Ahhoz, hogy a csapat hármas céljából a második siker is meglegyen a szezonban, május 29-én, szombaton 17:00 órai kezdettel az Ikarus csapatát kell felülmúlni a Hunyadi Mátyás úti sporttelepen, ahol ismét bajnok lehet a Kelen!

A mérkőzés további részleteiről honlapunk mellett Facebook oldalunkon is beszámolunk, hogy minél többekhez eljusson – bajnokavatásra készül Kelenföld! Legyünk együtt minél többen, zöldüljön a lelátó!

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel