fbpx

Töltés

 

Lányok2021 első győzelme – VIDEÓ

2021-04-26

A Szent Mihály elleni mérkőzésen megszerezte idei első győzelmét felnőtt női csapatunk, amely ugyan továbbra is utolsó helyen áll a bajnokságban, a most megszerzett három ponttal ugyanakkor a matematikai esély megmaradt az élvonalban maradásra.

Végre győzelemnek örülhettek a Kelen-lányok

Magyarország legjobb nyolc női csapata között, a Simple Ligában versengő felnőtt női Kelen először tudott pontot szerezni 2021-ben, a Szent Mihály elleni győzelemmel pedig rögtön hármat tett hozzá az eddigiekhez, így ugyan továbbra is utolsó helyen áll Könczey Zsolt csapata, a bajnokság vége előtt három fordulóval még megmaradt a matematikai esély a bennmaradásra. 

A 2019-ben először élvonalba jutott együttes érthetően az előző szezonban is a bennmaradásért harcolt hétről-hétre, akkor, 2020 tavaszán ez sikerült is, hiszen épp olyan állásnál zárták le a bajnokságot, amely kedvezett a bravúrpontokat szerző csapatnak. A 2020/2021-es szezon azonban már keményebb diónak bizonyult Bernhardt Bernadették számára, akik ősszel ugyan a Győri ETO és a Haladás Viktória csapatát is legyőzték a bajnokságban, 2021-ben viszont már egyszer sem jött össze a pontszerzés, és egyre kilátástalanabbá vált a jövő évi élvonalbeli tagság.

Amikor aztán már nem volt más reménye a csapatnak, mint a győzelem, akkor elő is léptek a győztes karakterek, és úgy nyertek a szegedi vendégek ellen, hogy egyszer sem voltak hátrányban a mérkőzésen. A találkozó összefoglalója az alábbi videóban látható.

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel