A BLSZ I. döntőjébe jutottunk

2019.05.25., szombat 17:00, Kelen SC pálya, 300 néző 
29. forduló

Kelen SC – ASR Gázgyár 5:0 (1:0)

G.: Koós B. (32’, 54’), Kádár M. (51’), Balogh B. (83’), Kun B. (87’) ill., –

S.: – ill., Balló H. (66’), Ivancsó D. (77’)

P.: – ill., –

Összeállítás: Haála K. – Egyed B., Rőthy M., Módly M. – Szabó B., Soltész I., Krajnc B., Csabai T. – Koós B., Balogh B., Kádár M.

Cserék: Major Cs., Kun B., Bakó K., Zsiborás Z., Marosi K., Alex V.D.A., Kiss G.

Edzői értékelés:

Az idény utolsó (vagy utolsó előtti) hazai mérkőzésén az ASR Gázgyár csapatát fogadtuk vendégül. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, ismét sokan látogattak ki a Kelen pályára, és legalább 2 jelenetet biztosan sokáig nem fognak elfelejteni.

A mérkőzés elejétől próbáltunk mi diktálni, azt nem mondom, hogy folyamatosan jól döntöttünk és hiba nélkül játszottunk, de érezhető volt a csapat szándéka. A 32. percben aztán sikerült végre feltörni a vendégek védelmét és megszereztük a vezetést egy szép akció végén és a szünetig érdemi változás már nem történt.

A második félidőt igazán hatékonyan kezdtük és 9 perc alatt már 3:0-ra növeltük az előnyünket.

Ez érezhetően megfogta a vendégeket, így tulajdonképpen az 54. percben el is dőlt a mérkőzés. Itt kell mindkét csapatot megdicsérni, mert a Gázgyár csapata ezek után is próbált visszajönni a meccsbe. A mieinknek pedig azért jár a dicséret, mert nem álltunk le és továbbra is támadásban maradtunk. Ennek köszönhetően 2 káprázatos gólt láthattunk az utolsó 10 percben.

Ilyen gól igazán ritkán fordul elő, az pedig, hogy egy meccsen belül kétszer is, hát erre most nem is tudnék példát mondani.

Összességében magabiztos győzelmet arattunk, ahol folyamatosan bíztunk az erényeinkben és ahol az egységünk végig megmutatkozott. Köszönjük a szurkolók biztatását, támogatását és gratulálok az egész csapatnak a nagyszerű teljesítményéhez, szép volt Fiúk!

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

A BLSZ I. döntőjébe jutottunk

Vélemény, hozzászólás?