Mindenki egyért

Ha szabad kérnünk: vegyék elő a naptárakat, és írjanak fel néhány fontos időpontot. Mert olyan fontos napok, sőt, hetek elé nézünk, amilyenek talán még nem voltak a Kelen SC történetében. S ebben az időszakban óriási szükség lesz szurkolóink támogatására is! A (közel)múltban többször is megtapasztalhattuk, milyen felemelő érzés az, amikor zöldül a lelátó, ha még valamit kérhetünk azon kívül, hogy karikázzanak be egy-két dátumot, az az, hogy aki csak teheti, a helyszínen biztassa csapatainkat az idényből hátralevő sorsdöntő meccseken. Mert azokból – no és izgalomból – nem lesz hiány…

„Lesz miért, lesz kiért szorítani – mondta egyesületünk elnöke, Andreas van den Aker. – Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni mindazoknak, aki elkísérték felnőtt csapatunkat a Budapest Kupa budafoki döntőjére, azon a napon a Kelen apraja-nagyja bizonyította, hogy jó ehhez a klubhoz tartozni.

Bevallottan ezt szeretnénk újra átélni az előttünk álló hetekben. Öt mérkőzésre hívnám fel szurkolóink figyelmét. Igaz, az ötből kettőt rögtön össze is köthetünk, hiszen ezen a szombaton kettős mérkőzésnek adunk otthont. Az elsőbbség, ugyebár, a hölgyeké: felnőtt női csapatunk megnyerte az NB II Keleti csoportját, ami már önmagában fantasztikus teljesítmény, de még fokozható! Az NB I-be jutásért ugyanis osztályozót kell vívni, és ebben a párharcban a Mol Vidi lesz a lányok ellenfele. A rájátszás első felvonásának mi leszünk a házigazdái, a mérkőzés 14 órakor kezdődik. A győzelem kiharcolása legalább annyira fontos lenne, mint az azt követő meccsen: 17 órától a Budapest-bajnokság első osztályát vezető férfi csapatunk fogadja az ASR Gázgyár együttesét. Ha nyer, éllovasként várhatja az utolsó fordulót – de erről kicsit később. Vasárnap megint a lányokért szurkolhatunk, Fehér csapatunk is végrehajtotta azt a bravúrt, hogy bejutott a Budapest Kupa döntőjébe, amelyben a Metis NFC lesz az ellenfele. A finálét az ESMTK pályáján rendezik, a 17 órás kezdéskor én biztosan ott leszek, remélem, mások is. S akkor ez még csak egy hétvége volt…

A fiúkra ezen a ponton kanyarodhatunk vissza: ha minden a papírforma szerint alakul, május 31-én bajnoki döntőt játszhatunk a REAC ellen. Az a meccs 19 órakor kezdődik a Budai II László Stadionban. Tudjuk, hogy péntek este nem egyszerű átjutni a város egyik végéből a másikra, de egyfelől még dolgozunk azon, hogy valamilyen úton-módon a drukkerek segítségére legyünk ebben, másfelől azon a mérkőzésen minden addiginál jobban elkél majd a nézőtérről érkező támogatás. A REAC ellen megnyert Budapest Kupa-döntőn a játékosoknak hatalmas erőt adott, hogy annyian drukkoltak nekik, hihetetlenül sokat jelentene nekik, ha ezt jövő pénteken is érezhetnék. S hogy június első napja se teljen Kelen-meccs nélkül: a lányok 13 órától lépnek pályára Vidi elleni rájátszás visszavágóján – a terveink között szerepel, hogy a székesfehérvári mérkőzésre buszt indítunk.

Amit eddig elértek csapataink, azzal már felülmúltak minden előzetes várakozást, de a habot közösen rátehetjük arra a bizonyos tortára. Ezért is kérem, hogy ezeken a sorsdöntő meccseken álljunk a lányok és a fiúk mellé, hogy mindenki lássa, érezze: együtt vagyunk, zöldben vagyunk!”

 

MECCSNAPTÁR

május 25., szombat, 14 óra, Kelen-pálya: KELEN SC–MOL VIDI (női rájátszás az NB I-be jutásért)

május 25., szombat, 17 óra, Kelen-pálya: KELEN SC–ASR GÁZGYÁR (férfi bajnoki mérkőzés)

május 26., vasárnap, 17 óra, ESMTK-pálya (1204 Bp., Ady Endre út 150.): KELEN SC–METIS NFC (női Budapest Kupa-döntő)

május 31., péntek, 19 óra: Budai II László Stadion (1152 Bp., Széchenyi tér 8-10.): REAC–KELEN SC (férfi bajnoki mérkőzés)

június 1., szombat, 13 óra, Mol Aréna Sóstó (8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.): MOL VIDI–KELEN SC (női rájátszás az NB I-be jutásért, visszavágó)

 

(Andreas van den Aker)

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel