fbpx
 

UtánpótlásÚjraindulnak az edzések május 18-tól!

2020-05-13

Május 18. hétfőtől újraindulnak a Kelen SC utánpótlás edzései, azonban egyelőre nem a megszokott rendben – minden részlet és információ a különleges edzésrendről egy helyen, cikkünkben.

Egyelőre még nem ilyen öleléskörben, hanem csak egymástól két méterre, de újra összejöhetnek a Kelen-csapatok!

Két hónap kényszerszünetet követően május 18-án, hétfőn újranyitja kapuit a Kelen, egyúttal újra várjuk a pályára a gyerekeket edzésen! A jövő héten induló tréningek azonban kezdetben nem úgy zajlanak majd, mint ahogy azt korábban megszokhattuk, hiszen a koronavírus-járvány ugyan leülni látszik, az egészség megőrzése továbbra is kiemelt fontosságú.

Ennek megfelelően jövő héttől kezdve – ideiglenesen – csak a Kelen-pályán tartjuk utánpótlás csapataink edzéseit, különleges edzésrenddel és a Tisztifőorvosi Hivatal ajánlásainak megfelelően. Mindezek részleteit alább fejtjük ki részletesen.

EGÉSZSÉGÜGYI PROTOKOLL

Klubunk kidolgozott egy egészségügyi protokollt, mely mindenkire nézve kötelező a Kelen sporttelepén. Ennek részeként vezetőségünk létrehozott egy online hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet mindenkinek, aki az edzéseket látogatni akarja kötelező kitöltenie, és a benne foglaltakat betartania. Ezt fiatalkorú (18 év alatti) játékosaink esetében egy szülőnek, vagy a törvényes képviselőnek kell kitöltenie, felnőtt korú játékosaink esetében maguknak a játékosoknak, illetve természetesen a Kelen összes stábtagjának, munkatársának és edzőjének is. Kiemelten fontos eközben az is, hogy ha a nyilatkozattal elismert egészségügyi viszonyokban időközben változás lép fel bárkinél, azt kérjük rögtön jelezze edzőjénél, illetve az info@kelensc.hu email címre írt levélben.

A COVID-19 Nyilatkozat IDE kattintva tölthető ki.

A Kelen Egészségügyi Protokollja IDE kattintva érhető el.

Az Egészségügyi Protokoll része, hogy a járványkezelési ajánlásoknak megfelelően az újrainduló edzések kezdeti időszakában továbbra is megtartjuk a kellő (kb. 2 méteres) távolságot egymás közt a sporttelepre lépéstől kezdve egészen annak elhagyásáig. Fontos, hogy a kitöltött nyilatkozattal rendelkező játékosaink – a cikkben alább kifejtett különleges edzésrend alapján – korosztályuk tréningje előtt maximum 10 perccel érkezhetnek sporttelepünkre, hogy elkerüljük a csoportos várakozást, illetve a bejáratnál kötelező egy rövid testhő mérésen részt venniük, amelynek az értékét napi szinten regisztráljuk. Ez az adat ugyanakkor nem csak elemzésre szolgál, orvosunk ajánlása alapján 37.5 Celsius fok és a feletti köpenyhő esetén a játékosokat haza kell küldenünk. Ezek mellett a klub által kihelyezett kézfertőtlenítő használata is kötelező a belépés után.

Fontos, hogy csak a Hunyadi Mátyás úti kaput tartjuk majd nyitva, illetve hogy az öltözőépület zárva lesz, így sem a játékosok, sem a stáb nem használhatja azt. Ennek megfelelően minden sportpályánkra belépőnek átöltözve kell érkeznie edzéseinkre, azok pedig, akik tömegközlekedéssel érkeznek, kötelező a budapesti előírásoknak megfelelően maszkot viselniük a járművön, illetve kesztyűt is.

Szintén fontos, hogy az irodaépület oldalában nyitva tartó mellékhelyiségeket korlátozottan, egyszerre csak egy ember használhatja, így nem csak a mosdóhasználatot érdemes otthon elintézni, de a vizes kulacsokat is otthon megtölteni. Utóbbiak esetében valamilyen formában kötelező feltüntetni a kulacs tulajdonosának nevét a palackon.

Edzéseink (és természetesen maga a sporttelep is) az újrainduláskor zárt kapusak lesznek, és fontos, hogy a találkozások minimalizálása érdekében a tréningek zártakor játékosainknak minél előbb el kell hagyniuk a sporttelepet. A szabályok betartásáért a szokásosnál nagyobb edzői létszám mellett minden nap szakmai felügyelő felel, ugyanakkor ezek az ideiglenes intézkedések közös erővel és együttműködéssel nem vesznek el érdemi időt a játékból.

KÜLÖNLEGES EDZÉSREND

Az Egészségügyi Protokoll betartása érdekében a korábbi edzésbeosztás helyét is egy új – szintén ideiglenes – rend veszi át, melyet az alábbi táblázatban átláthatóan is bemutatunk.

Hétfő

15:00 – 16:15 >> U13-U14-es csapatok >> Középső műfű
16:30 – 17:45 >> U15-U16-os csapatok >> Középső műfű
18:00 – 19:15 >> U17-U19-es csapatok >> Középső műfű

Kedd

15:00 – 16:15 >> U6-U7-U8-as csapatok >> Hátsó műfű
16:30 – 17:45 >> U9-U10-es csapatok >> Hátsó műfű
18:00 – 19:15 >> U11-U12-es csapatok >> Hátsó műfű

15:00 – 17:00 >> Lány UP csapatok >> Középső műfű

Szerda

15:00 – 16:15 >> U11-U12-es csapatok >> Középső műfű
16:30 – 17:45 >> U13-U14-es csapatok >> Középső műfű
18:00 – 19:15 >> U15-U16-os csapatok >> Középső műfű

Csütörtök

15:00 – 16:15 >> U13-U14-es csapatok >> Hátsó műfű
16:30 – 17:45 >> U15-U16-os csapatok >> Hátsó műfű
18:00 – 19:15 >> U17-U19-es csapatok >> Hátsó műfű

15:00 – 17:00 >> Lány UP csapatok >> Középső műfű

Péntek

15:00 – 16:15 >> U6-U7-U8-as csapatok >> Középső műfű
16:30 – 17:45 >> U9-U10-es csapatok >> Középső műfű
18:00 – 19:15 >> U11-U12-es csapatok >> Középső műfű

15:00 – 17:00 >> Lány UP csapatok >> Hátsó műfű

Amint látható, az edzéseket összevont korosztályos bontásban, a zöld, a fehér és a piros csapatok megkülönböztetése nélkül jelöltük ki, ugyanakkor a korosztályos megjelölés mindegyik színű csapatunkra vonatkozik. Női szakágunk utánpótlásában négy együttes van, így ők mind együtt, a megjelölt időpontban és helyszínen edzenek. A teljes nagypályát használó korosztályok tréningjein ennek megfelelően minden adott korosztályos csapat edzői jelen lesznek, a gyerekeket pedig kisebb, 6-8 fős csoportokra bontjuk, a csoportok pedig az edzés ideje alatt különböző gyakorlatállomások között forognak majd. Amennyiben a játékos létszámok szükségessé teszik, úgy a korosztályos edzőkön túl további edzőink is részt vesznek a tréningeken. A csoportbontások alkalmával igyekszünk az egyébként is együtt edző játékosokat azonos csoportba osztani, de a létszámok függvényében ebben lehet változás.

Fontos, hogy az egészségügyi előírásoknak megfelelően az edzések alatt is igyekszünk egymás közt tartani a két méteres távolságot, így kontakt nélküli edzéseket terveztünk, amelyek ugyanakkor tele lesznek ügyességi versenyekkel, technikai kihívásokkal, és persze rengeteg góllal.

Emellett edzésidőben mindig jelen lesz egy szakmai vezető, aki nem csak a szabályok betartására figyel majd, de az edzésgyakorlatok minőségére is, hogy a különleges helyzet ellenére a szakmai munka, a futball- és játékélmény ne szenvedjen csorbát.

Reméljük, hogy ez a különleges kezdeti helyzet nem tántorít el senkit attól, hogy újra együtt focizzon velünk, illetve hogy aztán minél hamarabb visszatérhet a jól megszokott napi rutin, a jó hangulatú edzések, a közös játék, a gólok és a közösségi élmények!

Várunk mindenkit újra jövő héttől sporttelepünkre, addig is, hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata