fbpx
 

FelnőttMeggyőzőbb játék kell

2020-08-09

Újabb magabiztos győzelmet aratott a 2020/2021-es szezonra készülő felnőtt csapatunk, a meccsen először csapatkapitány Egyed Botond szerint viszont meggyőzőbb játékra lesz szükség a szerdai Magyar Kupa meccsen.

A Kelen SC-t 2017 óta erősítő Egyed Botond remek formában futballozik az újraindulás óta

Százhalombattai LK – Kelen SC 1:4 (1:1) – edzőmérkőzés
2020.08.08., szombat 11:00, Százhalombatta, Vasút utca

G.: Lukács R. (21’), Kasza D. (59’), Soós D. (78’), Koós B. (86’)

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Megyesi T., Kertai D., Egyed B., Szabó B., Ayrton, Erdei A., Pintér B., Lukács R., Timári N.

Csereként pályára lépett: Monori M., Kiss G., Koós B., Soós D., Kasza D.

Sorozatban ötödik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte a Harmati Tamás vezette felnőtt Kelen, melyben első ízben viselhette a csapatkapitány karszalagot a 22 esztendős Egyed Botond. A középső védő remek formában játszik az újraindulás óta, a Százhalombatta elleni szombati találkozón pedig ő vezethette ki a csapatot a pályára.

– Fura élmény volt, mert nem vagyok az a tipikus vezéralkat, de belső védőként fontos szerepben játszottam az utóbbi mérkőzéseken, amiken a saját feladatom mellett igyekeztem a többieknek is támaszt nyújtani, úgyhogy öröm, és önbizalmat is adott, hogy én kaptam meg a bizalmat Tomi bától. Persze azért történt mindez így, mert egyik csapatkapitányunk sem volt a pályán a kezdésnél, mégis jó élmény viselni a karszalagot főleg így, hogy győztesen hagytuk el a pályát.

Ez utóbbi viszont nem volt teljesen zökkenőmentes a védő szerint.

Sajnos az első félidőben nem úgy álltunk a mérkőzéshez, mint ahogyan azt az edzői stáb elvárja tőlünk, úgy éreztem, hogy olyan hibákat is elkövettünk, amiket a felkészülés ebben a szakaszában, közvetlenül a szerdai kupameccs előtt már nem szabadott volna.  A játékrész végére aztán már több ilyen megingást is korrigáltunk, de csak a második félidőben alakult ki az, hogy az ellenfél fölé tudjunk nőni. A REAC ellen ennél sokkal meggyőzőbb játékra lesz szükségünk.

A Magyar Kupa második fordulójába becsatlakozó Kelen SC augusztus 12-én, szerdán 17:00 órakor kezdi meg szereplését hazai környezetben a REAC ellen

Vezetőedzőnk, Harmati Tamás magabiztosnak látta csapatát és nem érezte veszélyben a győzelmet, ugyanakkor ő is azokról a tapasztalatokról beszélt, amiket még hasznosítania kell csapatának ahhoz, hogy tovább fejlődhessen.

– Ismét sikerült egy olyan edzőmérkőzést lekötnünk, ami nagyon hasonlít majd a ránk váró bajnoki mérkőzésekre és kihívásokra. A fő célt, hogy győztesen hagyjuk el a játékteret újra teljesítettük. Volt egy-két szép együttműködés a pályán és akadt jó egyéni teljesítmény, de megint szereztünk olyan tapasztalatokat, amelyek beépítésével tovább tudunk majd fejlődni. Nem volt könnyű ilyen hőségben azt az intenzitást produkálni, amelyet elvárunk magunktól, de így is magabiztosan tudtunk nyerni, amihez gratulálok a játékosaimnak!

Jó esetben ez a magabiztosság egészen a szezon végéig kitart, reményeink alapján pedig akár tovább is, hiszen 2020 telén, és most nyáron is minőségi játékosokkal sikerült megerősíteni a keretet.

Az újak szinte azonnal beilleszkedtekmeséli erről Egyed Botond. – Persze segített ezen a sokakkal közös múltjuk, de a régiek is rögtön befogadták őket – személy szerint én is úgy érzem, hogy rögtön megtaláltuk a közös hangot. Nagyon szeretek velük együtt dolgozni, szakmailag és önmagában is motiváló, hogy magasabb osztályokat megjárt játékosokkal focizhatunk együtt. Na meg a céljainkat is segítenek definiálni, hiszen ezzel a kerettel csak az első helyet tartom elfogadhatónak a bajnokságban. Persze nem elég csak kimondani ezt, hanem a pályán bizonyítani is kell.

Alig várjuk, hogy mindennek a szemtanúi legyünk!

Hajrá Kelen!

Fotó: dpase.hu

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel