fbpx
 

FelnőttMegérdemelt hazai győzelem Győrben

2021-11-08

Megérdemelten nyert Győrben az ETO Akadémia a felnőtt Kelen ellen, amely egy kis szerencsével a meccs elején csempészhetett volna izgalmat a találkozóba, végül azonban egyértelmű hazai siker született.

A megszokottnál kevesebb szerzett pont jellemzi felnőtt I. csapatunk utóbbi heteit igaz, az NBIII-ba frissen feljutott csapatként ez nem csak hogy természetes jelenség, de a korábbi eredményeket nézve még tolerálható is, főként ha olyan szervezett és jó erőkből álló csapat az ellenfél, mint a vasárnapi.

Az ETO Akadémia elleni, idegenbeli 3-0-ás eredmény ugyanis teljesen reális képet mutat a mérkőzés erőviszonyairól, amelyben a Harmati Tamás vezette Kelen egy kis szerencsével meglepetést is okozhatott volna a kezdő sípszót követően. A meccset ugyanis jól kezdte a Kelen, helyzetekig jutott sőt, a kapufát is eltalálta, végül azonban nem sikerült a gólszerzés. A kezdeti vendégrohamok után aztán szépen fokozatosan átvette az irányítást a tabella negyedik helyén álló hazai csapat, amely eddig csupán az előtte álló három egyesülettől kapott ki a bajnokságban.

A győriek már az első félidőben megszerezték a vezetést, a 69. percig ugyanakkor nem tudták azt növelni, így ugyan nem utalt rá sok jel a pályán, mégis a vérmesebb Kelen szimpatizánsok sokáig reménykedhettek egy semmiből előtűnő egyenlítő gólnak. Végül aztán a 75. percre minden kérdés eldőlt, a háromgólos vereség pedig vezetőedzőnk, Harmati Tamás szerint is jogos volt.

– Jól kezdtük a mérkőzést és meg is volt a lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a vezetést, de a kapufával nem volt szerencsénk. Ahogy telt az idő, úgy nőtt fölénk a hazai csapat. Többet birtokolták a labdát, dinamikusabban játszottak és jól használták az erényeiket, ezért teljesen megérdemelten nyert az ETO Akadémia, gratulálunk nekik, a következő héten pedig mindent megteszünk, hogy újra pontokat tudjunk szerezni.

Erre, mármint a pontszerzésre legközelebb ismét hazai pályán adatik lehetősége Harmati Tamás együttesének, amely a vesztett pontok tekintetében szinte azonos mutatóval álló Sopront fogadja klubunk Hunyadi Mátyás úti sporttelepén vasárnap 13:00-ás kezdéssel.

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata