EgyébKözlemény a kialakult helyzetről

2020-03-19

A sportegyesületünk tagjainak és hozzátartozóiknak címzett levelünkben a koronavírus miatt kialakult helyzetről írtunk.

Tisztelt Szülők, Sportegyesületi Tagok!

Az elmúlt hetek történései komoly kihívások elé állítottak mindenkit, legyen szó a szűkebb, vagy tágabb értelemben vett környezetünkről. Ide tartoznak többek közt sportolóink és hozzátartozóik, a szurkolók és klubunk, a Kelen is, amely az egészség megőrzéséért korábban zárt kapus edzésekkel és meccsekkel, szigorúbb higiéniai szabályokkal és a hozzájuk szükséges eszközökkel igyekezett tenni, a héten viszont már tréningjeinket is fel kellett függesztenünk és a sporttelepet lezárnunk. Mindez teret vesz el játékosainktól a továbbfejlődéshez, egyúttal nagyban megnehezíti klubunk működését.

Hogy sportéletünk mégis haladjon tovább, otthonról is folytatjuk a munkát, méghozzá reményeink szerint játékosainkkal közösen, akiket online képzünk tovább a távolból is. Korosztályos edzőink otthon, vagy a kertben, egyénileg is végezhető videós gyakorlatokkal indítják újra a srácok fejlődését, emellett az interneten fellelhető, és az edző által kiválogatott tartalmakkal igyekszünk edzeni a futball specifikus kognitív képességeket.

Hogy a gyerekek fejlődése állandó maradhasson a koronavírus okozta ideiglenes helyzet alatt is, kérjük segítsék munkánkat azzal, hogy befizetik az esedékes tagdíjakat, amelyek összege klubunk költségvetésének közel egyharmada, mintegy 30%-a.

Szeretnénk mindemellett, hogy ne csak játékosaink fejlődése és klubunk működése legyen folytonos, hanem a Kelen-család is maradjon az az egymást támogató közösség, amely távolról is összetart. Ennek megfelelően edzőink nem csak fejlesztési tartalmakkal, hanem a legfrissebb információkkal is rendre ellátják klubunk tagjait, miközben tőlük is várjuk, hogy segítsenek erősíteni az online kapcsolatot. Ez alatt nem csak azt értjük, hogy a srácok próbálják ki a gyakorlatokat és böngésszék a küldött focis tartalmakat, hanem hogy ők is osszák meg velünk – és egymással is – az érdekes, vagy épp fontos dolgokat. Ne tartsa vissza őket a távolság, egy jó labdás trükköt, szabadidős programötletet, vagy otthoni mozgást bemutató videó mindig szívesen látott tartalom lesz köztünk, miközben így izgalmas és jó példát mutathatunk egymásnak. Hogy ez Facebookra, vagy Instagramra kikerülő poszt, közös beszélgetésbe elküldött videó, vagy csak egy egyszerű telefonhívás az nem fontos, csak az, hogy tartsuk meg közösen azt a jó hangulatot, ami miatt szeretünk a Kelen-család tagjai lenni.

Bízunk benne, hogy klubunk tagjai minél hamarabb, és minél zökkenőmentesebben térhetnek vissza a Kelen pályára.

Az ehhez nyújtott segítségüket előre is köszönjük!

Addig is vigyázzunk egymásra, és továbbra is, Hajrá Kelen!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel