fbpx

Töltés

 

FelnőttLányokKezdődhet a székfoglaló!

2020-06-26

A 2020/2021-es szezonban ismét hazai pályán, megújult játéktéren és új főlelátó előtt játszhatnak a Kelen felnőtt csapatai – a most épülő tribünön pedig névre szóló helyeket foglalhatnak szurkolóink.

 

Elég csak bekukkantani a sporttelepet és a Hunyadi Mátyás utat elválasztó kerítés fölött, hogy az ember sebtében megbizonyosodjon arról: mifelénk nagyobb a pörgés, mint egy ringlispílben. Pályán és pályán kívül egyaránt! A pályá(ka)t ezekben a napokban a Kelen-táborban résztvevő gyerekek töltik meg élettel és vidámsággal, miközben a pályá(ko)n kívül gőzerővel zajlik a munka. Egyesületünk amekkora elszántsággal, akkora lendülettel készül a következő idényre – arra az idényre, amelyben szurkolóink már egy vadonatúj, 400 férőhelyes lelátóról nézhetik a centerpályán lejátszandó meccseket.

A szó innentől fogva elnökünkké, Andreas van den Akeré.

„Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobb körülményeket teremtsünk. Hála az égnek – no és természetesen nagyban a TAO rendszernek is – elmondhatjuk magunkról, hogy évek óta fejlődünk. Hogy csak a legfontosabb fejlesztéseket említsem, elkészült a műfüves pálya és a kondipark, vettünk két kisbuszt, hónapokkal ezelőtt belevágtunk a füves pálya felújításába, most pedig a nézőtér van soron. Arra vágyunk, hogy a centerpályán rendezendő mérkőzések valódi futballélményt jelentsenek mindnyájunknak. A pálya körül már állnak a reflektorok, amelyeknek ősztől már csak azért is nagy hasznát vehetjük, mert a világítás mellett tovább lehet edzeni, a felnőtt csapatok így nem vesznek el időt és helyet az utánpótlástól. S ha már szóba került az utánpótlás, úgy érzem, ezen a téren rendben vagyunk, a nálunk focizó gyerekek jó helyen, jó kezekben vannak. A sporttelep fejlesztése éppúgy szolgálja az ő érdeküket, mint a piramis csúcsán lévő felnőttekét – nem tagadom, utóbbiakat nagyon szeretnénk segíteni azzal, hogy számukra is megfelelő viszonyokat teremtünk. Jelen állás szerint a koronavírus okozta helyzetben született MLSZ-döntés miatt férfi csapatunk a Budapest-bajnokság első osztályában indul, célja nem lehet más, mint hogy visszakerüljön az NB III-ba, míg női csapatunk továbbra is a legjobbak között, vagyis az NB I-ben szerepelhet. Azt már eldöntöttük, hogy a felnőtt csapatok meccseire nem kérünk belépőt a következő idényben, ugyanakkor, ha lehet, egyvalamit kérnénk: a velünk szimpatizáló cégek és szurkolóink segítségét. Aki úgy gondolja, hogy támogat minket, két módon teheti meg. Az egyik – és ez a lehetőség inkább a cégeket érdekelheti –, hogy egy vagy három évre szóló szponzorációs szerződés keretében vesz egy reklámtáblát, a másik, hogy egy évre megvásárolja a saját székét az új tribünön. Összesen négyszázan férnek majd el a zöld-fehérben pompázó nézőtéren, közülük kétszázan fedett lelátó alatt szoríthatnak a Kelennek.”

Az új főellátó tervezett székelrendezéséből is kiolvasható lesz, hogy a Kelen SC sporttelepén járunk

Csak úgy, közbevetőleg: a főlelátóval szemközt harminc – a női NB I-es találkozókról készülő, az M4 Sporton levetítendő összefoglalóban is látható – reklámtáblának lesz hely, az érdeklődésre jellemző, hogy tíz már elkelt (a maradék húsz értékesítésével kapcsolatban Andreas van den Akert érdemes keresni). Ami pedig a szurkolói székeket illeti, egy darab 10 000, illetve 15 000 forintba kerül egy idényre, utóbbi árkategória vonatkozik a fedett részre. Hogy ne csak sejtésünk legyen arról, hogyan nézhet ki a reményeink szerint két hónapon belül átadandó tribün, a cikk mellé csatolunk egy linket is, amelyre két okból kifolyólag is érdemes rákattintani. Egy: mindenki láthatja, milyen szép nézőterünk lesz. Kettő: azon keresztül máris kezdődhet a legújabb kelenvölgyi játék, a székfoglaló.

A 2020/2021-es székfoglaló linkjét IDE kattintva érheti el.

„A lelátót díszíti majd egy tábla is, amelyen támogatóink lesznek feltüntetve, és persze a székeket is ellátjuk a minket ily módon segítők nevével – veszi vissza a szót Andreas van den Aker. – Mondhatni, cserében bérelt helyet, no meg kényelmet ígérhetünk, és a terveink szerint minden széktulajdonos megkapja a csapatokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazó hírlevelet is a különböző mérkőzések előtt. Ahogyan a tavaly tavaszi menetelés idején is volt, megint azt szeretnénk, hogy zöldüljön a lelátó. Hiszem, hogy a jövőben sok győztes meccsnek lehetünk a szemtanúi.”

Villanyfényes pálya, saját szék és Kelen-siker – jól hangzik, nem?

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel