fbpx
 

FelnőttIzzadtságos győzelem

2020-08-01

Zsinórban negyedik győzelmét aratta Harmati Tamás egyre jobban összeálló együttese, amelyben góllal ünnepelte születésnapját irányítónk, Kasza Dániel.

A 26. életévét ezen a szombaton betöltő Kasza Dániel rendre több játékos figyelmét leköti, ma pedig góllal ünnepelte születésnapját

Vecsési FC – Kelen SC 2:3 (1:1)
2020.08.01., szombat 10:00, Vecsés Városi Sporttelep

G.: Kasza D. (29’), Szabó B. (67’), György K. (85’)

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Rőthy M., Kertai D., Zsiborás Z., Pintér B., Lukács R., Kasza D., Soós D., Balogh B.

Csereként pályára lépett: Monori M., Ayrton, Megyesi T., Kiss G., Erdei A., Szabó B., Koós B., Bederna B., Egyed B., György K.

Sorozatban negyedik meccsén szerez legalább három gólt felnőtt férfi együttesünk, amely a Pest megyei I. osztályú Vecsés ellen lépett pályára szombaton és nyert izzadtságos mérkőzésen 3-2-re. A tavaly hatodik helyen végző együttes kemény ellenfele volt a Kelennek, de az egyre inkább összeérő csapat ezúttal is mindent megtett, hogy győztesen hagyja el a pályát, és a 18 éves, saját nevelésű György Kristóf hajrában szerzett góljával ez sikerült is. 

A győzelemnek szintén kulcsfigurája volt az első gólt szerző irányító, Kasza Dániel is, aki épp a mérkőzés napján töltötte be 26. életévét, így külön öröm számára, hogy góllal és győzelemmel ünnepelhet születésnapján.

– Masszív brigád ellen játszottunk ma, egyáltalán nem volt egyszerű mérkőzés, de nagyszerű, hogy végül nyerni tudtunk és hogy ráadásul gólt is szereztem. Lukács Ricsi tálalt elém remekül és hozott kihagyhatatlan helyzetbe, ezt ezúton is köszönöm neki, remek így a szülinap. Szerintem ma a harmadik félidőt is megnyerjük, kíváncsi vagyok ki lesz az MVP…

Az ünneplés előtt azt is megkérdeztük irányítónktól, hogy miként várja az augusztus 12-én kezdődő szezon első mérkőzését, a szülinapos korábbi klubja, a REAC elleni Magyar Kupa meccset.

– Ennél pikánsabban nem is alakulhatott volna az évkezdés, hiszen nem csak nekem személyesen izgalmas a régi csapatom ellen játszani, de a Kelennek is az egyik legnagyobb riválisa volt a REAC az utóbbi években. Ez a párosítás mindig különleges és sok izgalmat ígér. Edzőmeccsen egyébként játszottam már Kelenesként a REAC ellen, akkor idegenben nyertünk is 2-1-re, de ez a találkozó más lesz, hiszen komoly tétje van, ráadásul végre újra a Kelen pályán rendezik, ahol reményeink szerint sok néző előtt meccselhetünk majd egymással. Az nem kérdés, hogy mindent megfogok tenni a győzelemért akkor is, és remélem legalább annyival hozzájárulok majd ehhez, mint ma, de ettől még mindig marad egy kis hely a szívemben a REAC-nak.

Vezetőedzőnk, Harmati Tamás ugyanakkor nem tekint még ennyire előre, sokkal inkább azt a folyamatot értékelte, ami a további győzelmek záloga lehet.

– Az a legjobb, ha egy győztes mérkőzésből tudunk tanulni, ez most pont ilyen volt – értékelte a mérkőzést Harmati Tamás. – Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk egy egész jó mérkőzést. Alakulnak az együttműködéseink a pályán, de azért még akad pontatlanság bőven, ami ebben az időszakban még mondhatni normális is. Jó volt látni, hogy ennek ellenére is ki tudtunk alakítani nagy lehetőségeket, és egyre jobban tudjuk használni azokat a dolgokat a pályán egyénileg és csapatszinten is, amivel hatékonyak lehetünk a későbbiekben a tétmeccseinken. Gratulálok a játékosaimnak az újabb győzelemhez, megdolgoztak érte, a hazai csapatnak pedig sok sikert a bajnokságban!

Hajrá Kelen SC!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel