fbpx
 

EgyébIdén újra Kelen Tábor!

2021-04-12

Elindult a jelentkezés 2021-es nyári táborainkba, ahol minden, focilázban égő fiút és lányt várunk, hogy a vakáció első heteit felszabadult játékkal töltsük együtt a Kelen pályán!

Már-már hagyomány nálunk, hogy az iskola befejeztével gyereksereg özönli el a Hunyadi Mátyás úti sporttelepet és három héten át önfeledt játékkal, sporttal és egyéb szórakoztató programokkal zárja le a szezont a Kelen Táborban. Ez a terveink szerint idén sem lesz másképp, de természetesen a helyzetre való tekintettel, a változtatás jogát fent kell tartanunk. Mindenesetre stábunk nagy erőkkel készül a nyári futball lázra, hiszen az idén megrendezésre kerülő, és magyar érdekeltségű Európa-bajnokságot meglovagolva szeretnénk felejthetetlen élményekkel gazdagítani minden kelenes és nem kelenes táborozónkat.

A tábor helyszíne a Kelen SC – Hunyadi Mátyás út 56. szám alatt található – sporttelepe.

A turnusok időpontjai:

I. Turnus: 2021. 06. 14-18.

II. Turnus: 2021. 06. 21-25.

III. Turnus: 2021. 06.28- 07.02.

Jelentkezés

Nyári focitáborunkba 6 és 13 év közötti fiú és lány jelentkezését várjuk! Fontos, hogy a táborokra csak online regisztrációs lapunkon lehet jelentkezni, mely az alábbi linkre kattintva érhető el, és tölthető ki.

https://forms.office.com/r/uvWWZJWs33

Befizetés

Befizetési időszak – A táborok díja április 12. és június 11. között, akár részletben is fizethető, a Kelen SC irodájában készpénzzel, hétköznap délutánonként, előre egyeztetett időpontban vagy utalással az alábbi számlaszámra:

Kelen SC – OTP Bank 11711034-20024664 (ez nem azonos a képzési díj számlaszámával) 
Közlemény: gyermek neve, születési éve, mely Turnusra/Turnusokra fizet

A tábor díja – 5500 Ft/nap (testvérkedvezmény: 4000 Ft/nap – amely a fiatalabb testvérre érvényesíthető).

Fontos, hogy aki jelentkezett turnusaink valamelyikére, annak már nem szükséges újra megerősíteni jelentkezését, azonban aki visszamondaná korábbi jelentkezését, mindenképpen jelezze ezt a horvathluca@kelensc.hu email címen a turnus kezdete előtt! Nem áll szándékunkban létszámkorlátozást alkalmazni, azonban ha erre mégis sor kerül, a jelentkezési sorrendet fogjuk figyelembe venni.

Programok

Érkezés

7:30-9:00 – az otthoni reggeli után minden gyermek a megjelölt időszakban érkezhet meg a táborba. Minden gyermek első tábornapján Horváth Lucánál kell bejelentkeznie, akinek az elérhetőségei  – a táborvezető Könczey Zsoltéval együtt – cikkünk alján találhatóak.

Délelőtt

A 9:00-i napkezdésig lábtenisszel, teqballal, ping-ponggal, kosárlabdázással vagy szabad játékkal hangolódunk a nap első sporteseményére.

9:00-kor egy közös bemelegítés után a nyári Európa-bajnokságon szereplő válogatottak egyikének nevét felveszik a csapatokba osztott gyerekek, majd a vezetőedzőik és segítőik vezetésével megtartjuk a napi első sportfoglalkozást.

Ebéd

A délelőtti program után egy rövid szünet, megpihenés, kézmosás, majd délben háromfogásos menü minden táborozónk számára. A napi ételeket tej-, és lisztérzékeny, illetve egyéb étkezési igényű gyerekek számára is tudjuk biztosítani, fontos azonban, hogy csak azoknak, akik erről előzetesen jelzést adnak a tábor jelentkezési lapján.

Délután

Foci minden mennyiségben (Mini EB), közös szurkolással egybekötött meccsnézés,   csoportfoglalkozások, kézműves foglalkozások, társasjátékpartik – tevékeny és vidám kikapcsolódás. A felsoroltak mellett további meglepetésprogramok várhatóak, illetve…

Strandolás

Nem lehetne tökéletes egy nyári tábor strandolás nélkül, így terv szerint minden turnus szerdáján a vizes medencéké lesz a főszerep!

Uzsonna

Minden nap 15:30-kor kerül sor az uzsonnára, mielőtt 16:00-kor véget ér a tábornap.

Napi zárás: 16:00

Egészségügyi nyilatkozat

Az egészségügyi körülmények miatt táborunkban különleges egészségügyi rendet alkalmazunk majd. Ehhez a táborban résztvevők törvényes képviselőjének egy egészségügyi nyilatkozatot kell majd kitöltenie a tábor első napja előtt maximum 4 nappal. Ez a nyilatkozat megtalálható az alábbi linkre kattintva, illetve a táborra jelentkezők szüleinek emailen is elküldjük.

Egészségügyi nyilatkozat: https://forms.office.com/r/LAGrnsXA2z

Egyéb hasznos…

  • időjárásnak megfelelő sportszerelést érdemes hozni;
  • fontos a sapka, vagy fejkendő a nyári nap elleni védekezésben;
  • akárcsak a naptej, amit érdemes otthon is felvinni a bőrfelszínre, de a táborban is figyelünk erre;
  • vizes kulacsot hozzanak magukkal a gyerekek, azon valamilyen formában legyen feltüntetve a nevük;
  • zsebpénz csak saját felelősségre hozható, vásárolni csak a táborzárást követően, 16:00 után lehet

További információ

Bármi kérdéssel forduljanak bizalommal Horváth Lucához a +3630/350-3854-es telefonszámon vagy a horvathluca@kelensc.hu email címen.

Illetve a 2021-as táborokat Könczey Zsolt vezeti, akit a +3620/471-8480-as telefonszámon vagy a konczeyzsolt@kelensc.hu email címen lehet elérni.

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel