fbpx
 

FelnőttGyőzelem a százszázalékosok rangadóján

2020-09-16

A korábban szintén kizárólag győzelmeket elkönyvelő Pénzügyőrt fogadta hazai pályán a felnőtt Kelen, amely egygólos győzelmével nem csak fontos rangadót nyert, de továbbra is a bajnoki tabella élén áll.

Zima Ádám holtversenbyen a legkevesebb gólt kapta a bajnokságban, mérkőzésre lebontva pedig a legjobb, 0.75-ös kapott gól átlaggal rendelkezik

Kelen SC – Pénzügyőr SE 2:1 (1:1) – BLSZ I. – 4. forduló
2020.09.12., szombat 15:30, Kelen SC pálya, 300 néző

 G.: Balogh B. (29’), Timári N. (47’)

 S.: –

 P.: Kertai D. (92’, második sárga lap után)

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Rőthy M., Megyesi T. – Pintér B. – Lukács R. (Koós B. 65’), Kasza D. (Ayrton 76’), Erdei A. (Soós D. 65’), Timári N. – Balogh B. (Kiss G. 89’)

Cserék: Monori M., Koós B., Zsiborás Z., Módly M., Kiss G., Ayrton, Soós D.

Az egyre jobban összeszokó Kelen-védelem Zima Ádámmal a kapuban eddig egyetlen akciógólt kapott a bajnoki szezonban, és a vendég Pénzügyőr is csak egy büntetőből tudott betalálni, igaz azzal rögtön előnybe került a százszázalékos csapatok rangadóján.

A BLSZ I. osztályának negyedik fordulójában ugyanis a három hibátlan csapat közül kettő egymás ellen meccselt – az eggyel kevesebbszer pályára lépő Csepel mellett ugyanis a Pénzügyőr volt még az a csapat Harmati Tamásék oldalán, amely eddig csupa győzelmet könyvelhetett el a bajnokságban. A rangadónak beillő találkozón az eredmény is méltó versenytársak küzdelmét mutatja, azonban az ezúttal fehér mezben pályára lépő Kelen több ízben is góllal kecsegtető helyzetet dolgozott ki, mégsem sikerült akkora különbséget kiharcolni az eredményben, mint amekkora úgy tűnt, hogy a pályán megvolt.

Öröm ugyanakkor, hogy ismét jól működött a kémia Lukács Ricsi és Balogh Bence között, hiszen ezen a meccsen is előbbi szolgálta ki utóbbit, aki remekül pörgette kapuba a jobb szélről érkező labdát. Illetve bizakodással töltheti el a Kelen szurkolókat, hogy második tétmeccsén is betalált a nyáron visszatérő Timári Norman, aki ráadásul győzelmet érő gólt szerzett a hétvégén. A szoros végeredmény ellenére Harmati Tamásnak is volt oka elégedettségre.

Ismerős kép, Lukács Ricsi szolgálja ki a remekül érkező Balogh Bencét, aki higgadtan értékesíti ziccerét

Nagy dolog, hogy sikerült megfordítani a mérkőzést, ezért elismerésem a srácoknak kezdte értékelését vezetőedzőnk. –Igazi rangadót játszottunk, hiszen két, eddig százszázalékos csapat találkozott egymással. Jó volt látni, hogy ennek ellenére a játékban, a kilencven perc nagy részében dominálni tudtunk. Az azonban nem tetszett, hogy ismét megnehezítettük a saját dolgunkat, hiszen már az első félidőben is megvolt a lehetőségünk a fordításra sőt, le is zárhattuk volna a meccset, ha csak a nagy helyzeteinkre gondolok. Nem így lett, de a második félidőt azért sikerült határozottan és hatékonyan kezdenünk. Ebben az időszakban is benne volt a meccsben, hogy végképp eldöntsük azt a javunkra, de nem jött össze a harmadik gól, így izgalmas lett a vége. Szerencsére elég stabilak tudtunk maradni, aminek egy újabb, megérdemelt győzelem lett a vége. Nagyon örülünk a három pontnak, gratulálok minden játékosomnak, megküzdöttek a sikerért!

Felnőtt csapatunk egy kisebb szünetet követően legközelebb szeptember 26-án, szombaton 15:00-tól a Közterület csapatát látja vendégül a Hunyadi Mátyás úton, majd egy hétközi meccsre utazik az óbudai Sujtás utcába, ahol 30-án, szerdán a Gázsgyár ellen lép majd pályára a bajnokságban 16:00-ás kezdéssel.

Hajrá Kelen!

Fotók: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel