fbpx
 

FÉLÉVÉRTÉKELŐ 12. RÉSZ – ZÖLD U14

2024.02.11.
Zöld U14-es csapatunk vezetőedzője, Sztancsek Szilárd értékelte csapata őszi szezonját.

Nehezen kezdődött a csapat 2023/24-es szezonja. Több súlyos sérülés, sok játékos hozzáállása, és a kereten belüli hatalmas változások is megnehezítették, hogy a csapat kihozza magából a jó teljesítményt és játékot már a szezon elején.
Az első 5 forduló után csapatunk 4 ponttal a 14 csapatos bajnokság 11. helyén helyezkedett el. A hangulat nem volt egy álom, de fiaink most is bizonyították, hogy sose adják fel, és ezek után a 8 lehetséges mérkőzésből sikerült 7 győzelmet is begyűjteni a csapatnak.
A társaság rengeteget változott a tavalyi szezonhoz képest, hat érkező jött a fehér csapatból, és más klubokból, beleértve partneregyesületünkből, a Viadukt SE-ből. Továbbá négy játékos továbbállt az ország kiemelt akadémiájaihoz és más klubjaihoz, mint például partner egyesületeink a Puskás Akadémia vagy a Budai FC. Sajnos a mostani szünetben is elvesztettünk egy fontos játékost miután azt a döntést hozta, hogy futsalra vált. Mindazonáltal, örömhírnek számít, hogy három 2011-es játékosnak is megadatott az a lehetőség, hogy debütáljon az U14-es Országos Nyugati bajnokságban és hat 2010-es játékosunknak, hogy sikerrel képviselje az eggyel nagyobbakat az U15-ös Országos Alap csoportban. Reményeim szerint ezek a számok tovább bővülnek majd tavasszal.
Az ősz során a csapatot és a klubot az a megtiszteltetés érte, hogy a tavaly MLSZ által létrehozott Tehetség Központ válogatójára (a Nemzeti Válogatott előszobája) több játékosát is elküldhette, ami szám szerint nyolc játékost jelentett csapatunkból. Ebből a nyolc játékosból öt képviselhette a “Nyugati csoport” válogatottját, ami a Kelen, III. Kerületi TVE, és a BVSC kiválóságaiból állt össze és általunk az egyesületek korosztályos edzői által volt vezetve.
Továbbá, a srácok ebben a szezonban is aktívan részt vettek szeretett klubunk és az MLSZ által biztosított és ajánlott különböző eseményein, melyeken a srácok résztvételi aránya kiemelkedőnek számított más csapatokkal szemben. Továbbá megemlíteném, hogy a csapat nagy figyelmet fektetett az edzések és mérkőzések utáni szemétszedésnek és a egyesület eszközeinek helyes használatának.
Reményeim szerint sikerül a jó eredményeket, és a jó egyéni teljesítményeket a következő szintre emelni a tavaszi szezon során. Ezek mellett szeretném, hogy az ősszel hullámzó teljesítményt nyújtó és a nagypályához még mindig nem hozzászokott játékosok teljesítménye kiegyenesedne, a védelmünk stabilizálódna és a rúgott góljaink száma elérné a bűvös 100-as számot.

Nagy célok, de célok nélkül nem lehet álmokat elérni! Hajrá Kelen! Hajrá U14!

Hajrá Kelen!!

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata