fbpx
 

Szoros győzelem egy jó csapat ellen

2020.11.09.

Izgalmas és nagyon küzdelmes mérkőzésen elért győzelemmel zárta hétvégi bajnokiját Harmati Tamás csapata, amely egy igazán veszélyes ellenféllel szemben szerzett értékes három pontot.

Supersub! Már a negyedik gólját szerezte ebben a bajnoki szezonban Koós Bálint, ráadásul mindegyik előtt csereként lépett pályára

Kelen SC – Fővárosi Vízművek SK 2:1 (1:0) – BLSZ I. – 12. forduló
2020.11.08., vasárnap, Kelen SC pálya, 100 néző

G.: Lukács R. (23’), Koós B. (52’)

S.: –

P.: –

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Kertai D., Megyesi T. (Módly M.57’), Egyed B. – Pintér B. – Lukács R. (Koós B. 48’), Kasza D., Soós D. (Ayrton 59’), Erdei A. (Kiss G. 89’) – Balogh B. (György K. 71’)

Cserék: Csőke R., Koós B., Módly M., Zsiborás Z., György K., Kiss G., Ayrton

Nehéz sorozata volt a Vízműveknek az utóbbi hetekben, hiszen felsőházi rangadókat játszott sorozatban – előbb a SZAC, majd a REAC, végül most hétvégén a Kelen ellen – ez a terhelés pedig akár fásultságot is okozhatott volna, mégis egy igazán éles és veszélyes csapat volt Harmati Tamásék hétvégi ellenfele vasárnap a bajnokságban.

A mérkőzés előtt negyedik helyen álló Vízművek ugyan mindössze egy pontot szerzett a felsorolt három mérkőzésből, azonban egyszer sem bizonyult könnyű ellenfélnek –  a Kelen ellen különösen nem. A 12. forduló záró találkozóján Lukács Richárd révén a Kelen szerzett vezetést a 23. percben, és a félidőig már nem is változott az eredmény, noha érzékelhető volt, hogy mindkét kapu előtt nagy a nyomás – lehetőségek adódtak itt is, ott is. A második játékrész ötödik percében aztán egy büntetőből kiegyenlített a vendég együttes és úgy tűnt, ez a lendület még élesebbé teheti a mérkőzést, ugyanakkor két perc múlva már érkezett is a Kelen válasza – Koós Bálint révén rögtön visszaszerezte a vezetést csapatunk.

Az utolsó negyven perc ugyanakkor továbbra is nyílt játékot hozott, hiszen a Vízművek nem tört meg és ugyan végül a Kelen sem, de nagyot kellett küzdenie a játékosoknak azért, hogy ezt az eredményt megtartsák. Az utóbbi fordulókban rendre szoros mérkőzéseken győzedelmeskedő Kelen edzője, Harmati Tamás is elismerte, hogy egyáltalán nem sétagalopp a BLSZ I-es bajnokság még úgy sem, hogy eddig 100%-os mérleggel vezeti azt együttese.

A mai mérkőzés is jól mutatja, hogy egyre nehezebb a bajnokság számunkra, minden egyes gólért, győzelemért nagyon meg kell dolgoznunk. A Vízművek nagyon veszélyes ellenfél, aki bárhol, bárki ellen képes lehet a három pont megszerzésére és ezt bizonyították is a kilencven perc során. A csapatom azonban ezt az akadályt is sikeresen vette, ma inkább a küzdeni tudásunk volt dicsérhető és nem a játékunk. Azonban nagyon büszke vagyok arra, ahogy az egyenlítésre reagáltunk és két percen belül sikerült is visszavenni a vezetést. Végig nyílt meccs volt sok lehetőséggel mindkét oldalon, ebből mi jöttünk ki jobban. Gratulálok a játékosaimnak!

Hajrá Kelen!

Fotó: Kanizsay Zoltán

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/tippmix.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/08/ziccer.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2022/02/ujbuda-liga.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: a NUI Design csapata