Szoros és izgalmas edzőmérkőzést játszott csapatunk az NBII-es Budaörssel, akik ellen már úgy mutatkoztak meg az egyéni és együttes erősségek, hogy az eredménnyel is párosult.

 Több pozitívumot is láthatott játékosaitól Harmati Tamás a Budaörs elleni edzőmérkőzésen

Budaörs – Kelen SC 4:3 (1:1) – edzőmérkőzés
2020.01.25., szombat 11:00, Sport 11, Kánai út, 50 néző

G.: Balogh B., Kasza D., Dankó M.

Összeállítás: Zima Á. – Egyed B., Könczey M., Nagy Zs. – Wild T., Kasza D., Pintér B., Soós D., Kiss G. – Koós B., Balogh B.

Csereként pályára lépett még: Haála K., Erdei A., Módly M., Dankó M., Szabó B., Krajnc B., Megyesi T., Armaan S., Fialovszky M.

Harmati Tamás immár hat új igazolással megerősített NBIII-as csapata idei második edzőmérkőzését is másodosztálybeli meccspartnerrel játszotta, a tiszakécskei, szezonelejinek tűnő szerepléssel szemben viszont a budaörsi egyértelműen azt mutatta, hogy már javában zajlik a munka. A folyamatot vezető Harmati Tamás több olyan pozitívumot is látott a találkozón, amik jól segíthetik azt, hogy megfelelő szintre léphessen a csapat és persze nyilatkozott arról is, amire sokkal több energiát kell fordítani a jövőben.

Nagyon jól reagált a csapat és külön-külön az egyének is a szerdai edzőmérkőzésen szerzett tapasztalatokra, így már sokkal jobban nézett ki a játék képe, mint három nappal korábban, Tiszakécskén. Most is lehetett látni, hogy egyénileg ki, miben tud kiemelkedőt nyújtani, de ezt most úgy hajtották végre a játékosok, hogy az eredménnyel is párosult és az egységünk sem bomlott meg tőle. Ami azonban nem tetszett, függetlenül attól, hogy ki volt az ellenfél, hogy a 3:1-es vezetésünket nem tudtunk megtartani. Igaz, hogy a mérkőzés utolsó időszakában már sok ifi korú játékosunk volt egyszerre a pályán, és itt már valóban minőségi fölénybe került a hazai csapat, de akkor is nagyon könnyen elkerülhető gólokkal vertük meg saját magunkat. Erre mindenkinek sokkal jobban kell figyelnie a későbbiekben! Összességében ez a két erős edzőmérkőzés nagyon sok, jó visszajelzéssel, értékes információval szolgált, amit jól be tudunk majd illeszteni a felkészülésünkbe.

Köszönjük a Budaörsnek a lehetőséget és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Fotó: Kanizsay Zoltán

Javában zajlik a munka

Vélemény, hozzászólás?