Egyre közelebb

A szoros vereség ellenére vezetést szerzett, és szinte végig jól játszott felnőtt csapatunk az NBIII. ötödik fordulójában.

2019.09.01., vasárnap 16:00, RKSK sportpálya, 100 néző

NBIII. Közép csoport

5. forduló

Kelen SC – Szekszárdi UFC 2:3 (1:1)

G.: Balogh B.(35’), Kvanduk J.(öngól 90’) ill., Fejes P.(46’ büntetőből), Péter A.(62’), Vituska I.(73’)

S.: Könczey M.(44’), Kasza D.(57’), Krajnc B.(76’) ill., Kesztyűs M.(40’), Királyházi B.(77’), Vituska I.(88’)

P.: – ill –

Összeállítás: Haála K. – Módly M., Könczey M., Megyesi T., Dankó M. – Rőthy M. – Koós B. (Szabó B. 84’), Kasza D., Krajnc B. (Kiss G. 78’), Kádár M. – Balogh B.

Cserék: Balogh P., Armaan S., Kun B., Alex V.D.A., Nagy Zs., Szabó B., Kiss G.

Az NBIII-ba idén feljutó felnőtt férfi csapatunk biztató döntetlennel kezdte az új szezont, azóta azonban a pontokért vívott, kemény csatákban eddig alulmaradt. A alkalmankénti rutintalanság mellett azonban meccsről-meccsre látszik az előrelépés, a Szekszárdi UFC ellen pedig már úgy tűnt, nagyon közel jár Harmati Tamás csapata a következő pontszerzéshez, és az első győzelemhez. A mérkőzésen hazai csapatként fellépő Kelen ezúttal az RKSK pályáján fogadta ellenfelét.

Harmati Tamás – vezetőedző: “A körülményekre igazán nem lehetett panasz, ahogy a mutatott játékra sem. A mérkőzés nagy részében igazán büszkén állhattam a kispad mellett, ami nem csak jó érzés, de jó üzenet is a csapat részéről.

Hétről-hétre látszik a fejlődés egyéni és csapatszinten is, úgy látom, hogy egyre közelebb vagyunk az ellenfeleinkhez. Sajnos azonban három nagy hibát is vétettünk, amiket kíméletlenül kihasznált a vendégcsapat, ezt pedig már nem tudtuk kompenzálni. Két gólunk mellett a vezetést is megszereztük, és mindent megtettünk az egyenlítésért, ami nagyon fontos. Ezt az utat folytatjuk tovább és a Kelen SC-nél mindenki ebben hisz, ebben a szellemiségben dolgozik!”

Hajrá Kelen SC!

Egyre közelebb

Vélemény, hozzászólás?