Bajnokok lettünk!!!

2019.05.31., péntek 19:00, Budai II. László Stadion, 2000 néző

30. Forduló

REAC – Kelen SC 0:3 (0:1)

G.: – ill., Alex V.D.A. (18’), Timári N. (62’), Kiss G. (85’)

S.: Pesti D. (33’), Horváth L. (68’) ill., –

P.: – ill., –

Edzői értékelés:

Az utolsó fordulóban igazi bajnoki döntő várt ránk ezúttal idegenben, a REAC stadionjában. A hazaiak nagyon kitettek magukért a rendezést és a szurkolást illetően, de hogy ne érezzük magunkat nagyon egyedül, arról az a több száz Kelen szurkoló gondoskodott, aki elkísért minket. Így tényleg adva volt minden a döntőhöz, amit körülbelül 2000 néző tekintett meg a helyszínen.

A mérkőzésen nem volt különösebb meglepetés egyik csapat részéről sem a másik irányában. A hazaiak birtokolták többet a labdát, de komoly lehetőségekig nem jutottak vele, mi pedig nagyon szervezetten védekeztünk, a kontráinkban, támadásainkban pedig érezhető volt, hogy veszélyesek tudunk lenni.  Ezt jól mutatta, hogy a 18. percben megszereztük a vezetést is Alex V.D.A. góljával.

A játék képe ezután sem változott az utolsó 5 percig, amikor is egy kicsit a kapunk elé szorultunk, de becsületesen álltuk a sarat. A második játékrészben az folytatódott, ami az első félidő nagy részében. Szerencsére a szerzett gólok tekintetében sem volt ez másként, a 62. percben Timári Norman lőtt egy gyönyörű gólt, majd a 85. percben Kiss Gábor állította be a végeredményt, 0:3.

Összességében nagyon elégedett vagyok a látottakkal, minden játékosom hozzáállása, fegyelmezettsége példaértékű volt. Annak pedig kifejezetten örülök, hogy ezt a teljesítményt nagyon sok kis Kelen szurkoló, játékos látta, és remélem, hogy ezután Ők is így lépnek pályára, minden mérkőzésen és edzésen is!

Bajnokok lettünk!!!

Azt tudni kell, hogy ezt nem csak a játékosok vagy egy csapat nyerte meg, hanem az egész Kelen SC!

A Kelen SC minden egyes tagjának a munkája, hozzáállása kellett hozzá, ezért jár a gratuláció mindenkinek!

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

A teljes képgaléria itt tekinthető meg (fotók: Kanizsay Zoltán): MEGNÉZEM

Bajnokok lettünk!!!

Vélemény, hozzászólás?