EgyébUtánpótlásHeti kihívások Kelen módra

2020-03-28

A Kelen-család otthoni focis történetein felbuzdulva három héten keresztül tartó közönségversenyt hirdetünk utánpótlás játékosok számára – az első heti kihívásban labdás ügyességi videókat várunk tőletek, a hét legjobbja pedig 10 000 forint értékű Football Factor utalványt nyer!

Három egymást követő héten, három különböző küldetésre hívjuk a labda szerelmeseit, akik ízekre szedve, részleteiben is élvezik a focit! 

Az otthoni napok alatt is sokan vagyunk, akik nem tudnak meglenni foci nélkül – erről tanúskodik több közös, online beszélgetés és számunkra elküldött videó is, amikben játékosaink, vagy épp edzőik a főszereplők. A legkisebbeknél még közös esti mesét is magába foglaló online kapcsolat serdülő játékosainknál már sokkal szakmaibb tartalmakban merül ki, miközben láthatóan edzőink és labdarúgóink is most találtak időt arra, hogy kigyakoroljanak és bemutassanak olyan trükköket, amikkel lenyűgözhetik a többieket.

Remek példa erre a Kelen SC Facebook oldalán is megosztott videók közül az U6-os Juhász Milán, és az U11-es Moldován Máté akadálypályája, vagy épp Balogh Bence WC-papír gurigás trükkje…

Challenge Bence bá ??? Ez vajon kiknek megy közületek? ??

Közzétette: Kelen SC – 2020. március 22., vasárnap

 

Utóbbi egy igazán jó kis példa arra, hogy milyen különleges dolgokat hozhat ki belőlünk a játék iránti szenvedély, Bence bá azonban nem indulhat a most induló heti versenyeken, hiszen küldetéseink utánpótlás játékosoknak szólnak.

A március 30. és április 19. között, három héten án tartó Kelen-küldetések során az első héten labdás ügyességi videókat várunk, a második versenyen futballkvíz kérdéseken mérhetik össze tudásukat játékosaink naponta, az utolsó küldetésben pedig a sport világának bármely szegletéről szóló könyvet kell majd bemutatniuk – miközben minden kihívás végén 10 000 forint értékű Football Factor vásárlási utalvány jár a hét legjobbjának.

A verseny menete

Nevezés

Március 30-tól kezdődően három héten keresztül minden héten hétfőn 12:00-től péntek 12:00-ig tart a verseny, ez idő alatt tölthetik fel videóikat, beszámolóikat játékosaink, illetve tölthetik ki a napi kvízkérdéseket. Péntek 12:00 után lezárul a verseny, egyúttal indul a közönségszavazás, míg a kvízhét esetén a pontok összegzése – ez a folyamat minden héten vasárnap éjfélig tart.

Eredményhirdetés

Minden heti győztes kilétéről a vasárnap éjfélig tartó közönségszavazást, illetve pontösszegzést követően hétfőn délelőtt 11:00-ig számolunk be, mielőtt aznap 12:00 órakor már a következő heti verseny indul.

Az első hét küldetése: labdás ügyességi videók

Március 30., hétfő 12:00, és április 3., péntek 12:00 között várjuk utánpótlás játékosainktól a saját legjobb labdás ügyességi gyakorlataikat videós formában!

A videó kritériumai

  • A videókat a Kelen SC Facebook eseményének falára kérjük feltölteni az előző bekezdésben megjelölt időintervallumban. Az esemény IDE kattintva érhető el.
  • A videók hossza minimum 10 másodperc és maximum 60 másodperc lehet.
  • A videók címe a következő elemekből kell, hogy álljon: a pályázó neve – korosztálya – trükkjének neve (például Zöld Péter – U9 – skorpiótrükk/labdás akciópálya/Ronaldinho-csel stb.).
  • A videókat lehet szerkeszteni, zenével, effektekkel feldobni, de a konkrét gyakorlatot/trükköt kérjük vágás nélkül bemutatni.
  • Aki teheti legyen Kelenes felszerelésben a videón.
  • Egy versenyző akár 3 különböző videóval is pályázhat.

Közönségszavazás

A Facebook esemény falára feltöltött videókra a verseny lejárta után, április 3., péntek 12:00-tól lehet szavazni, az ez előtt leadott kedveléseket (a poszt like-számát) levonjuk az április 5., vasárnap 24:00-ig összegyűlő kedvelések számából.

Az a videó, amelyik péntek déltől vasárnap éjfélig a legtöbb szavazatot kapja megnyeri a Kelen-kihívások 1. heti küldetését, és egy 10 000 forintos Football Factor vásárlási utalvány gazdájává válik!

Szavazni bármennyi videóra lehetséges.

Az 1. heti kihívás győztesének kihirdetése

A szavazatok összesítése után április 6-án, hétfőn délelőtt hirdetjük ki a hét nyertesét online felületeinken. A hét legjobb videóját küldő győztesnek postai úton küldjük meg nyereményét, a 10 000 forint értékű Football Factor vásárlási utalványt. 

Mutasd meg te is, miért a foci a legjobb szórakozás otthon is!

És kövesd oldalunkat a legfrissebb tartalmakért, és az újabb kihívásokért!
#otthonisegyütt

 

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

INSTAGRAM

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel