fbpx
 

LányokCukiság roham, csipkelődések és végre újra meccs!

2020-05-22

Tartalmas hét nap van felnőtt női zöld csapatunk háta mögött, akik múlt hétvégén az Ürömi Állatotthonba mentek önkénteskedni, a héten újrakezdték az ezdésmunkát, ma pedig már a Fradi ellen készülhetnek!

Korábban a Nemzeti Sport is megírta hogy a Kelen SC lányai a karantén alatt, a távolból is összetartanak, amikor pedig a közegészségügyi szabályok enyhítését követően lehetőség adódott a közös programra is, felnőtt női zöld csapatunk rögtön egybegyűlt, hogy egy jó hangulatú és jótékony programmal indítsa újra a mindennapokat.

Múlt hétvégén ennek apropóján az Ürömi Állatotthonba mentek látogatóba és önkénteskedni élvonalbeli csapatunk tagjai és edzői, akik ajándékot sem felejtettek el magukkal vinni.

Kókány Regi dobta fel, hogy mi lenne, ha vinnénk élelmet is a kutyusoknak és el is intézett mindent ehhez, mi pedig közösen álltuk a különféle tápokat, meg az ínyencségnek számító malacfület.

Így Balázs Eszter, felnőtt csapatunk játékosa, akit külön figyelmeztetni kellett, hogy még véletlenül se vigyen haza magával egy kutyát se, hiszen általános jelenség volt, hogy a menhely lakói elrabolták a lányok szívét, ez pedig rá különösen igaz volt.

Amikor Becks kutyával futhattam egy nagyot az igazán nagy élmény volt, miközben a Kelen kilyukadt labdáival is jókat fociztunk – kétlábúak a négylábúak ellen. Persze a sztárok a kölyökkutyák voltak, na meg a hatalmas Leila kutya, akinek egészen különös aurája volt. 

 

Nem lehet tagadni, cukiság rohama volt mindenkinek, nem is volt köztünk szerintem olyan, aki ne akart volna legalább egy kutyust hazavinni. Mi az edzőkkel korábban már egyszer jártunk itt és nem véletlen tértünk vissza, nagy öröm volt megint részese lenni ennek.

Ezt már Kókány Regina első osztályú csapatunk játékosa és az U19-es lányok edzője mondta, aki nem csak a hétvégi programról mesélt részletesebben, de a csapat heti munkájáról is, na meg arról, hogy mit vár a tartalmas hetet lezáró, Fradi elleni edzőmérkőzéstől.

– Délelőtt nagyokat játszottunk a kutyákkal és hosszú sétákra mentünk, délután a kutyaotthon fa elemeit festettük és a telepet takarítottuk, illetve a fiú edzők a kennelek tetejéről segítettek leszedni a palákat, hiszen új fedő kerül a kutyusok fölé. Hihetetlen egyébként, hogy a kutyák helyzete miatt szinte nem is lehettünk szomorúak, mert elképesztő szeretet veszi őket körül, rendkívül jól bánnak velük az otthon stábtagjai és szuper helyük van, még ha a terület nem is olyan nagy. Terve is ez az Ürömi Állatotthonnak, hogy nagyobb kenneleket építsen.

Aztán a hétköznapokkal újra visszatérhettünk a pályára, ami nagyon jó volt! Hiányzott már az edzések előtti hangulat, a csipkelődések, a cicázások, meg úgy maguk a csajok. Sajnos egy kisebb sérüléssel bajlódom, ezért a hét nagyját a masszőrünkkel töltöttem, de kívülről ráláttam az edzésekre, ahol a kihagyás ellenére voltak szép támadásvezetések, gyors kisjátékok és kreatív megoldások is. A Fradi ugyanakkor erős csapat, nem mi leszünk a találkozó esélyesei, de kíváncsi vagyok, mennyit tudunk átültetni a gyakorlatba abból, amit a héten gyakoroltunk, na meg már mindenki nagyon várja, hogy azt csinálhassa végre, amit a legjobban szeret: meccset játszani.

A Ferencváros elleni zárt kapus találkozót pénteken 17:30-tól játssza felnőtt női zöld csapatunk, amely ebben a szezonban már nem játszik bajnoki mérkőzéseket, legutóbbi eredményével azonban biztosította helyét jövőre is a Simple Ligára keresztelt országos első osztály küzdelmeiben.

SZERETNÉL TE IS CSATLAKOZNI A KELEN SC-HEZ?

KIEMELT TÁMOGATÓINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/mlsz.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/08/simple-noi-liga.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/sponsor-8.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/dvm.png

PARTNEREINK

https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/select.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/nike.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/footballfactor.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/budair.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/ids.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/04/profilakt.png
https://kelensc.hu/wp-content/uploads/2020/05/palbau-bt.png
footer_kelen_cimer

Családias közösség, folyamatos fejlődés, kiemelkedő tehetségmenedzsment – klubunk szakmai légkörét, és mindennapi hangulatát is különleges miliő jellemzi, melyben mindenki megélheti a tehetségét, legyen az játékos, edző, vagy munkatárs.

© Kelen Sport Club. Minden jog fenntartva. Készítette: Schön Dániel