Óriási megtiszteltetés érte klubunkat, hiszen az U19-es EB Elit körben ( 2019 UEFA European Under-19 Championship Qualification ) Timári Norman, a Kelen SC támadója is képviselheti hazánkat. Vasárnap utazik el Horvátországba, ahol a magyar válogatott a norvég, a horvát és a német válogatottal fog megmérkőzni.

Először is gratulálunk Neked ehhez. Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy behívtak?

Nagyon örültem a meghívónak, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy képviselni tudom hazámat egy ilyen rangos eseményen.

 

Mit vársz magadtól, a válogatottól az Elit körben Horvátországban?

Minden mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és koncentráltan kell majd játszanunk, hiszen erős ellenfeleink lesznek, ezért csapatként jól kell együttműködnünk, és úgy kell játszanunk, ahogy a selejtezőn tettük, egymásért küzdve, alázatosan. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy a legjobb formámat nyújtsam, s támadóként természetesen gólokkal vagy gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot.

 

Milyen állapotban érzed magad most?  Sikerült-e felkészülnöd?

Mióta idekerültem a Kelen SC-hez, úgy érzem nagyon sokat fejlődtem, nagyon jó állapotban érzem magam fizikálisan és mentálisan is. Az utóbbi időben nagyon sokat foglalkoztak velem egyénileg is, és csapat szinten is.  Felkészültnek érzem magam, és nagyon várom, hogy ezt meg tudjam mutatni.

 

Büszkék vagyunk Rád, sok sikert kívánunk Neked és a válogatottnak Horvátországban!
Hajrá Norman, hajrá Magyarország!

 

 

Timári az Elit körben!

Vélemény, hozzászólás?