bozsik-nap

A második Bozsik Torna résztvevőire „rámosolygott a Nap” , hisz csodálatos időben rendezhettük meg a tornát az ide látogató csapatoknak (Baráti Bőrlabda FC, Hegyvidék UFC, Őrmező SE, Grosics Iskola, Kelen SC).

Ötletes, játékos pályákat építettünk, a legkisebbek pl. a kalózok elrejtett kincseit kereshették meg, vagy élvezhették, hogy a leg-leg-legnagyobb kapura is lőhettek gólt, hisz a kapust „átverve” bombalövésekkel szaggatták a hálót . Emellett voltak még játékos feladatok, illetve nagy küzdelem folyt a pályákon a narancs és a zöld csapatok között a 3-3 elleni játékban. A nagyobbaknál kimagasló mutatója volt a gólok számának. A gyermekeknek sikerült 200 feletti rúgott gólt teljesíteni, ez nagyon szép szám egy ilyen rendezvényen, Gratulálunk. A szülők bíztatása, szurkolása most sem maradt el, ezúton is köszönjük Nekik, hogy támogatják gyermekeiket.

A következő Bozsik Torna időpontja: 2015.10.18. VASÁRNAP 11:00; Várunk Benneteket szeretettel, hozzatok magatokkal vidámságot, jókedvet, szurkolást és egy kis Napsütést is.

A tornáról készült képek megtekintéséhez kattintson ide!

Napsütötte Bozsik-nap
Cimke:     

Vélemény, hozzászólás?