U14 Z csapatuntól Kádi búcsúzott múlt héten. Hogy miért is, arról ő maga mesél.

Hogyan jött a lehetőség, hogy Brüsszelbe költözz?

Anyukám madarász, ott kapott állást. Mivel mindig is utazni szerettek a szüleim, ezért velük megyünk mi is. Ők más kultúrába vágytak.

Milyen iskolába fogsz járni?

Testvérem, Dani egy flamand iskolába kerül majd, ahol a társai és az órák nyelve is flamand, tehát neki elég nehéz lesz. Én egy angol osztályba fogok menni, biztos lesznek majd új kifejezések, amiket még nem ismerek, de remélem, hamar szocializálódni fogok.

Fogsz-e kint focizni továbbra is?

Lakhelyemhez (Hoeilaart) és iskolámhoz (Overijse) közel két csapat is van. Dani a lakóhelyünkhöz közeli csapatba fog menni, én pedig az iskolámhoz közeli Overijseban próbálom ki magam.

Mi az, ami a legjobban fog hiányozni Magyarországból?

Itthon két baráti társaságom is van, egy iskolai és egy Kelenes. A szabadidőm nagy részét velük töltöm. Beszélek angolul, de szerintem Belgiumban elég nehéz lesz beilleszkedni. Remélem, hogy sikerül és ott is lesznek új barátaim.

Mennyi időt fogtok kint tölteni? Mikor látunk Titeket újra a Kelen pályán? 🙂

Ezt sajnos nem tudom, mert sok mindentől függ: édesanyám munkahelyétől, a tanulmányi eredményeinktől és hogy egyáltalán tetszik-e nekünk a kinti élet. Májusban a jelenlegi osztályomban vizsgákat kell tennem, tehát akkor Magyarországon leszek és szeretnék újra edzésre jönni a Kelenbe! 🙂

Sok sikert a Nektek Kádi, reméljük, hogy jól fogjátok érezni magatokat odakint!

Amikor csak itthon vagy, sok szeretettel várunk vissza a csapatba! 🙂

 

(Könczey Balázs)

 

 

Kádit búcsúztatta csapata

Vélemény, hozzászólás?