Az elmúlt hétvége eseményeinek összefoglalóit olvashatjátok.

U8 Z

AQUA YOUTH TALENT CUP

 

Kiváló szervezésű tornán, kiváló csapatok vettek részt. Nem igazán mondhatnám, hogy ránk mosolygott a szerencse. A játékosaimnak már az elején hangoztattam, hogy élvezzék a játékot és adjanak bele mindent, ami tőlük telik. Kiváló csapatok ellen játszhattak, amit kellő komolysággal kezeltek. Sajnos az első mérkőzésen kiderült, hogy az egyik játékosomnak annyira fájt a lába, hogy nem is tudta vállalni a további játékot (Hubják Gergely). Innen is mielőbbi gyógyúlást kívánok az egész csapat nevében.
A csoportmérkőzések során nem igazán találtuk a fonalat és kicsit szenvedősre sikeredett néhol a játékunk. Viszont volt ez fordítva is, akkor remek támadásokat sikerült vezetnünk többször is. Sokszor kapufáig jutottunk és kevesebbszer pedig gólig. Izgalmas találkozók voltak, mert mindig egy gól döntött. A csoportmérkőzések után még két mérkőzés várt ránk. Igyekeztem valahogy felrázni a srácokat, hogy sokkal boldogabban jöjjenek le a pályáról. Sikerült is, mivel nagyon fegyelmezettek voltak és a végéig koncentráltak. Hiába járt nagy ritkán a térfelünkön a labda, nem sikerült több gólt lőni, mint az ellenfélnek, pedig a helyzetekből ismét bőven kijutott. Az utolsó mérkőzésen sikerült felülkerekednünk az ellenfelünkön gólokban is. A fiúk annyira örültek, hogy a lefújást követően mindenki egymás hegyén-hátán volt. Tudom, hogy a sok munkának meg lesz a gyümölcse. Gratulálok a srácoknak a kitartásukért!!

Balogh Bence

 


U13 Z

Újpest FC-Kelen SC 4-5

Első olyan edzőmeccsünk volt, ahol nem kellett két fejjel magasabb játékosokkal megküzdenünk. Egy játszós Újpesttel találkoztunk. Ugyan gyorsan vezetést szereztünk, de csak szenvedtünk a pályán, ezt aztán a Lilák gólokkal büntették. A szünet előtt négyet is rúgtak, mi ezt eggyel tudtuk kozmetikázni. A szünetben átbeszéltük a hibákat, és sikerült megfordítani a meccset. Nem az első olyan találkozó volt, ahonnan több gólos hátrányból álltunk fel, ez a csapat erejét mutatja, de jó lenne ha sokkal koncetráltabbak lennénk, és nem adnánk ekkora sanszokat ellenfeleinknek.
Gratulálok a csapatnak és az Újpest FC csapatának is, akikkel biztosan fogunk még játszani a tavasz folyamán.

Simon Ákos


Győzelemmel kezdte a tavaszt U14 Z csapatunk! 👍

Iváncsa KSE – Kelen SC 1-5 (1-0)

Játékoskeret 👤 : Bukodi M., Budai B., Erdősi S., Ébli M., Fa L., Farkas B., Gurzó B., Kirner T., Kovács M., Lesti Sz., Markó M., Nágó Cs., Petró N., Reinthaller D., Sebes R., Slyuch M., Urbányi B., Borisza B. (U13 Z).

Gólok: Fa L.  (43′, 76′), Borisza B.  (62′, 78′), Budai B.  (60′)

Könczey Balázs, vezetőedző:
Az első félidőben egy kiegyenlített találkozót láthattak a kilátogatók, ezt a játékrészt elizgultuk. Nem igazán alakult ki tudatos játék, nemcsak technikai hibánk volt sok, hanem taktikai fegyelmezetlenségek is jellemeztek minket, a csapat nem hozta azt, amire igazán képes. A második félidőre a játékunk feljavult, a mérkőzést innentől mi irányítottuk, ennek köszönhetően jöttek a góljaink is. A játékunk még a mai napon még messze volt az ideálistól, viszont a fordításért nagyon meg kell dicsérni a fiúkat. Külön öröm számunkra, hogy U13 Z játékosunk, Borisza Balázs két góllal mutatkozott be az idősebbek bajnokságában. Neki és természetesen a Csapatnak is jár a gratuláció! 😍

Gratulálunk, Hajrá Kelen 💚

Könczey Balázs

 


U15Z

Három pontot Iváncsán hagytunk

Iváncsa – Kelen SC 3-2 (3-1)
Kelen SC: Hartai Á. – Gyuricza D., Griffiths R., Besze D. (Szalai Á.), Vas G. (Gergely T.) – Kiss Á. – Lakatos B., Koller D. (Dávid B.), Pálinkás Á., Balogh B. (Bodnár G.) – Módly D.
Gólszerzők: Besze D., Lakatos B.

Edzői értékelés:
Férfias, taktikus, a futball minden sajátosságát felvonultató ki-ki mérkőzésen mi dolgoztuk ki a több és nagyobb helyzetet, nálunk volt többet a labda és a sorsunk is a kezünkben volt. Ennek fényében magunknak köszönhetjük a vereséget, mert nem voltunk elég figyelmesek és hatékonyak. A hozzáállást dicséret illeti, bízom benne, hogy a meccs végi szomorúság és düh jól csapódik le és az ilyen meccseket győzelmekkel tudjuk letudni. Fel a fejjel, hajrá Kelen!

(Vidéki Gábor)

 


Csoportgyőztes az U11-es csapatunk!🤩👊

BLSZ Országos Futsal U11 “D” csoport🎯:

André Milán, vezetőedző🗣:
“Csapatunk a nagypályás edzések mellett jár futsal edzésekre, amely rendkívül hasznos a játékosok fejlődése érdekében. Éppen ezért neveztünk idén is a BLSZ Országos Futsal bajnokságába, hogy a srácok az edzésen gyakoroltakat, mérkőzéskörülmények közt is gyakorolják, hasznosítsák.🙂
A D csoportba kerültünk, ahol 7 ellenfél ellen mérkőztünk meg, 3 forduló alatt. Örömteli, hogy a jó eredmények mellett, a csapat játéka is folyamatos fejlődésen ment keresztül. Végig remek mentalitással, hatalmas győzni akarással mentek fel a fiúk a pályára, ennek köszönhetően sokszor sikerült már az első félidőben eldöntenünk a találkozókat. Jó volt látni, hogy minden fordulóban legalább 2 teljes sornak tudtunk játéklehetőséget biztosítani és minden egyes játékos tevékenyen kivette a részét a sikerből. Fordulóról fordulóra vált egyre dinamikusabbá, gólratörőbbé a játékunk, szép összjátékok alakultak ki, folyamatosan járt a labda, védekezésben pedig mindig törekedtünk arra, hogy azonnal megszerezzük a labdát és végig a mi birtokunkban legyen a játékszer.”

A csapat teljesítménye számokban: 7 mérkőzésből 7 győzelem, legtöbb rúgott (60) és legkevesebb kapott gól (7). 100%-os mérleggel végeztek a srácok a csoport élén, így továbbjutottak a március másodikán zajló középdöntőbe, ami ismét egy remek megmérettetés lesz számukra!⚽️

Gratulálunk, hajrá Kelen!✌️💚


 

Hétvégi Összefoglaló (U8-U19 Fiú csapataink)

Vélemény, hozzászólás?