Utánpótlás csapataink heti mérkőzéseinek összefoglalói következnek.
U10Z csapatunk mérkőzéseinek összefoglalója

A Dunamenti Iskola Gyermek Liga 4. fordulójában szerepeltünk, ahol a Grosics LA és Vasas KLA csapatai ellen játszottunk tanulságos mérkőzéseket. A mai napon sajnos nem volt sok sikerélményben részünk, viszont ha hétről hétre ilyen szintű csapatok ellen játszunk, akkor tudunk majd fejlődni, tanulni és hasznos tapasztalatokat szerezni. Fel a fejjel, tudjuk, hogy jó úton haladunk, és folyamatosan zárkózunk majd fel ezeknek a csapatoknak a szintjére. Gratulálok ellenfeleinknek!

(Gula Dávid)

U13Z csapatunk mérkőzésösszefoglalója

DMTK-Kelen SC 1-2

Egy fizikálisan erősebb csapat ellen megérdemelten hoztuk el a három pontot.
Az első félidőben sokszor kapkodva játszottunk, és belementünk a brusztolásba.
Második játékrészben ezt átbeszéltük. Többször sikerült ellenfelünk védelme mögé kerülni, amiből jött is két gól.
Ellenfelünk szögletből többször veszélyeztetett, végül szépített is.
A végén egy büntetőt is kiharcoltunk, de nem maradt idő az elvégzésére 🙂
Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez. Szerdán 15:00-kor hazai pályán ismét bajnoki mérkőzést játszunk a Biatorbágy csapata ellen.

(Simon Ákos)

U6 Zöld csapatunk edzőmérkőzésének összefoglalója

Ismét nálunk járt a Fradi 
U6Z csapatunk élete első mérkőzését játszotta ma.
2 Tipegő játékosunk (2014) is lehetőséget kapott, nem is akárhogy küzdöttek ezen a napon.
A Fradi csapatának köszönjük a szuper meccseket, nagyon ügyesek voltak a srácok, nekünk pedig megvan a cél, hova is kell fejlődni 🙂
A Keleneseink első mérkőzésükhöz mérten büszke vagyok mindenkire, egy pillanatra sem adták fel, végig hajtottak. Sikerült nagyon szép gólokat szerezni és azt hiszem majdnem mindenkinek sikerült betalálni a kapuba.

Ami kiemelkedő volt, hogy egy-egy gólnál olyan gólöröm volt, hogy a BL győztes is megirigyelhetné, hogy ezek a kis fantasztikus gyerekek mekkora őszinteséggel örültek és ölelkeztek össze. ?

(Görög Emília Aténé)

43742097_499117447274415_4273301522453889024_n

U11Z csapatunk mérkőzésösszefoglalója
Vasárnap ismét a Dunamenti Iskola Gyermekliga aktuális fordulóján vett részt az U11Z. Sikerült megszerezni első győzelmünket is a sorozatban a gyulai Gorsics Labdarúgó Akadémia ellen, ami nagy öröm volt mindenki számára. Ma kicsit akadozott a játékunk, de a fiúk nagyot küzdöttek és folyamatosan mentek előre, ennek köszönhetően sikerült kiharcolni a győzelmet. A másik meccsünkön a Vasas ellen játszottunk, ahol elég álmosan kezdtünk, ellenfelünk ma túl nagy falatnak bizonyult, de a második félidőre már egy kiegyenlített mérkőzés kerekedett a találkozóból, és sikerült 2 gólt is szereznünk.
 

(André Milán)

U12/F csapatunk összefoglalója
Kölyökliga 3. forduló, 2018.10.14. Vasárnap
Kelen SC Fehér – KISE 3:0 (0:0)
Gólszerzők: Jandzsó M. (2), Hegedűs M.

dig

 
Stabilabban játszottunk, mint az előző mérkőzéseinknek, de ennek hátránya volt, hogy az előre játékunk akadozott. A góljainknál volt igazán látható az ötlet, a kreativitás előre felé. Maga a mérkőzés csapkodó volt, nem túl szép játékkal, de megszereztük első győzelmünket. A csapat sokat fejlődött mentálisan, elkezdtek küzdeni, ennek most ez volt a jutalma.
 
(Nándori Imre U12/F vezetőedző)
U12Z csapatunk mérkőzésösszefoglalója
Vasárnap délelőtt Dunaharasztira látogattunk a bajnokság 7. fordulójában.
Jól kezdtük a mérkőzést, több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, azonban amikor az üres kapura is kapufát lőttünk, érződött, hogy ez egy nehéz meccs lesz.
Az ellenfelünk kitűnő kapusteljesítményeket mutatott be, mindkét félidőben védő kapusuk bravúrokkal járult hozzá a 0:0-ás végeredményhez.
Gratulálok az ellenfelünknek a szervezett, önfeláldozó és végig kitartó játékhoz!
Számunkra nagy tanulság, hogy a mérkőzés egésze alatt végig összpontosítani kell és a görcsös akarás helyett élvezni, játszani kell a játékot, hiszen a siker a természetes következménye mindezeknek.
Gratulálok a csapatnak, hogy végig nyomás alatt tudta tartani az ellenfelünket!Hajrá Kelen!
 
(Kun István)
Hétvégi mérkőzéseink összefoglalói

Vélemény, hozzászólás?