Élete legelső kupáján vett részt U6 Zöld csapatunk Gödöllőn, a Sátor kupán, amely szuper lebonyolítású torna.

A csapatok nagy része mai napon élhette át első meccsét, ahogy a Kelen SC csapata is. Az első félév célja volt, hogy minden játékost felkészítsünk mentálisan is, hogy eredménytől függetlenül örömmel térjenek haza, hiszen cél, hogy élvezzenek minden meccset.

Két 2014-es játékost is elhoztam erre a tornára, hiszen edzéseken és azon kívül is mindenük a foci, és le a kalappal előttük, hogy a fizikai hátrány ellenére is remekül hajtottak végig. 

Olyan csapatok ellen játszhattunk, mint UTE, BVSC, Mészöly piros, Monor, Mészöly fehér, Nagykáta

18 gólt sikerült rúgnunk, 6 mérkőzést játszottunk, barátkoztunk, együtt voltunk, szurkolt a család apraja, nagyja, küzdöttünk, fociztunk. Mi kell még? Maximum egy olyan pillanat, amikor véletlen eltalálsz valakit labdával, aki elkezd pityeregni, majd odamész hozzá és megöleled. 💚

Büszke vagyok a srácokra!

A különdíjat Varsányi Marci vihette haza, bátor, kreatív, harcos játékáért, illetve az Oklevelet Czuppon Erik kapta, aki mindvégig fegyelmezett, és példamutató játékot játszott. Molnár Erik bátran szembe mert szállni a nagyobb fiúkkal, Juhász Milán pedig nem csak, hogy szembe szállt velük, de szuper gólokat is rúgott. Krizsák Ádámot a kitartásáért dícsérem meg, hiszen amikor már nagyon elfáradt, akkor tett bele még több emergiát, gól is lett belőle.  Beni igyekezett mindvégig odafigyelni arra, hogy mikor, mit kérek tőle, és sokszor nagyon jó helyzetbe hozta a társait.

Bravó srácok!

Hajrá Kelen! 💚🏅

(Görög Emília Aténé)


U7 Zöld csapatunk is Sátor kupán járt Gödöllőn!

Míg a Molnár Család Erikje az U6-os tornán vett részt, délután nagytesónak szurkolhatott, így igazi focis családi programnak ígérkezett számukra a mai torna.

20 csapat részvételével került megrendezésre a mai U7-es torna, kiváló szervezés mellett. A csoportmeccseinket 2 győzelemmel, egy döntlennel, és egy vereséggel zártuk, így pontazonosság után dőlt el az UTE csapatával, hogy 2. vagy 3.helyen jutunk-e tovább. Végül 3.helyen jutottunk tovább az elődöntőbe, ahol nagyon örültünk annak, hogy az FTC csapatával tudtunk játszani, ahol folytatódott a 3 pont gyűjtése. Végül a 10. helyen végeztünk, ami nagyon szép eredmény ezen a tornán, hiszen minden mérkőzésen nagyon meg kellett küzdeni.

Mérkőzéseink:

UTE-Kelen 4:4
Eger-Kelen: 4:5
Kelen-Mészöly 1:4
Kelen-Gödöllő 6:3
FTC-Kelen 3:5
Kelen-RKSK 0:3

A torna legbátrabb csapata biztosan az UTE lány csapata volt, szuper, hogy eljöttek, és ennyi lányzó focizott Náluk!
Gratulálok Minden csapatnak, és már kaptunk is meghívást edzőmérkőzésekre, egy ilyen napon fontos az edzők kapcsolattartása is, hiszen a közöss programokkal válik teljessé ez a szuper sportág!

Molnár Martin különdíjához gratulálok, emellett mindenki teljesítményével, hozzáállásával nagyon elégedett vagyok!

(Görög Emília Aténé)


U8Z

Vasas Mini Torna Beszámoló

Eredmények:
Vasas 0 : 1 Kelen
Kelen 10 : 0 Gerrzo
Kelen 8 : 0 Reac

19 rúgott , 0 kapott góllal zártuk a napot.

A Vasas Sporttelepen, Mini tornán jártunk. Az első mérkőzést a Vasas ellen játszottuk. Az első perctől kezdve koncentráltak voltak a fiúk, minden labdáért megküzdöttek és próbálták betartani azokat a dolgokat amiket kértem. Külön célt tűztem ki minden játékosnak, szerintem ez remekül működött az egész nap folyamán. A Vasas csapata is jó felfogásban játszott sikerült is helyzetekig eljutniuk, de azonban gólt nem szereztek. Mi végig élesek voltunk a mérkőzésen és sikerült is gólt rúgnunk. A következő mérkőzést a Gerrzo csapata ellen játszottuk. Végig uraltuk a mérkőzést a letámadásunk is nagyon hatékony volt és emellett nagyon jól játszottunk és szebbnél szebb támadásokat vezettünk. Ez jellemezte az egész napos munkánkat leginkább. Jöttek a gólok is annak rendje és módja szerint. Az utolsó mérkőzésünkön a Reac együttese ellen játszottunk. A srácok tovább vitték azt a lendületet, amivel befejezték az előző mérkőzést. Rengeteg pontos átadásunk volt , párharcokat nyertünk és nagyon jók voltak az együttműködések a játékosok között.

Pozitív dolgok: 0 kapott gól, Kommunikáció megjelenése a pályán, jó labda nélküli mozgások

Büszke vagyok a srácokra, nagyon profi hozzáállással vitték végig a napot.

Hajrá Kelen!💚

(Balogh Bence)


U8Z

ÚFC 4 : 7 Kelen SC

Kedden az Újpest FC csapatával volt leszervezve egy edzőmérkőzés. Az elejétől a végéig nem volt megállás. Szó szerint, mivel úgy beszéltük meg, hogy ne legyen szünet, így 70-75 percnyi folyamatos játék volt. Nagyon jó ellenféllel játszottunk, az elejétől kezdve izgalmas mérkőzés volt. A srácok nagyon fegyelmezettek és elszántak voltak. Védekezésben is mindenki kivette a részét, sokat segítettek be egymásnak. Támadásban nagyon hatékonyak voltak és egyre többször fordul elő, hogy összjátékban gondolkoznak a befejezések előtt. A fiúk jó teljesítményt nyújtottak a találkozón. Az Újpestnek is akadt bőven lehetősége, de nem mindegyikkel tudtak élni. Remekül kezd összecsiszolódni a csapat. Ez egy megkezdett út, aminek messze még a vége. Szerencsés vagyok, hogy ilyen srácokkal dolgozhatok, nap mint nap.

Hajrá Kelen! 💚

(Balogh Bence)


U9Z – Minitorna a Vasasnál

Vasárnap reggel a Vasas Kubala Akadémia szervezett felkészülési minitornát a Fáy utcai fedett műfüves pályákon. Három mérkőzést játszottunk, sorrendben a Vasas, a Hegyvidék-Gerrzo és a REAC csapatai ellen.

Kelen SC-Vasas 2:2
Kelen SC-Gerrzo 5:3
Kelen SC-REAC 6:1

Játékosaink kiválóan teljesítettek a tornán, nagyon sok szép megoldást láthattunk, és külön öröm, hogy többször is sikerült hátulról építkezve támadást befejeznünk. Jövő héten újabb két edzőmeccs következik, szerdán a II. kerület UFC, szombaton a Vác ellen. Hajrá Kelen!

(Gula Dávid)


U10Z

Egy nagyon jól szervezett felkészülési tornán jártunk a Vasasnál. Az első mérkőzést a hazai csapattal játszottuk, ahol a mi részünkről a nagyrészt a védekezésé volt a főszerep. Végül egy szép játék után szabadrúgásból sikerült megszerezni a vezetést, ami kitartott a mérkőzés végéig. Fegyelmezetten és nagyon motiváltan játszott a csapat. Ez után a REAC csapata következett.A mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült,szép támadásokat vezettünk, amiket gólra tudtunk váltani 6:0. Az utolsó mérkőzést az előzőhöz hasonlóan jó játékkal sikerült megnyerni, így 2:0 a Gerrzo ellen.

Gratulálok minden játékos teljesítményéhez, hozzáállásához és külön öröm számomra, hogy egyre tudatosabban játszik a csapat. Csak így tovább! Hajrá Kelen!

(Rőthy Martin)


A mai napon a Vasas meghívására egy minitornán vettünk részt U11Z csapatunkkal.

A hazaiak mellett a REAC és a Gerrzo csapatai voltak az ellenfeleink. 3 izgalmas, fordulatos meccset játszottunk, győzelem, döntetlen és vereség is volt ma. Voltak a mai napon nagyon jó periódusaink, amikor szépen és hatékonyan fociztunk, ezekre kell építenünk. Az ilyen tornák segítik a fejlődésünket. Köszönjük A Vasas csapatának a meghívást. Hajrá Kelen!

(André Milán)


Tartalmas héten van túl U14 Z csapatunk!

Csütörtökön Gödöllőre látogattunk, szombaton az Esztergom csapata látogatott hozzánk, vasárnap pedig Paksra utaztunk egy 5 csapatos futsal tornára.

Csütörtök:
Gödöllő – Kelen SC 4-2 (2-1)
Gólok: Horváth-Matheidesz, Sebes.
Az MLSZ U14 II. o. Közép-Keleti csoport 2. helyezett csapatával egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. A találkozót csak hétköznap délutánra sikerült összehozni, emiatt a gödöllői hévvel utaztunk oda-vissza, az utunk rendkívül jó hangulatú volt! 
A felkészülési mérkőzések mindig remek alkalmak arra, hogy új posztokat próbáljanak ki a srácok, s ez most sem volt másképp. Voltak jó egyéni teljesítmények, csapatszinten a labdabirtoklásunk a saját harmadunkban rendben volt. A végig szimpatikus ellenfelünk a második félidőre átvette az irányítást és reálisnak mondható eredménnyel zárult a mérkőzés. Köszönjük a vendéglátást, a forró teát a mérkőzés után! 

Szombat:
Kelen SC – Esztergom 4-1 (4-0)
Gólok: Petró, Ébli, Markó, Sebes
Jó ritmusban futballoztunk az egész mérkőzésen, az első félidőben kifejezetten élénk szélsőjátékunknak köszönhetően sokszor okoztunk gondot az ellenfél kapusának. A második félidő közepére egy ritmusúvá vált a mérkőzés, a mieink kicsit elfáradtak, így ellenfelünk egy kontrából szépíteni tudott. Biztató játékot mutattunk be, s akadtak rendkívül jó teljesítmények ismét, ráadásul olyan posztokon mutatták be ezt a srácok, amelyeken még soha vagy keveset játszottak.

Vasárnap:
ATOM Kupa, Paks – 2. hely
Mérkőzések:
Kelen SC – Atomerőmű SE 4-2
Kelen SC – Sárbogárd 0-1
Kelen SC – Kalocsa 2-2
Kelen SC – Bátaszék 6-0

Álmos kezdés után jó iramot diktáltunk az összes mérkőzésen, azonban a befejezéseinkkel még akadtak gondok. Ha a harmadik mérkőzésen csak egy góllal többet szerzünk, akár győztesként is hazatérhettünk volna, azonban a szerencse most nem állt mellénk. Akadt azonban így is számtalan pozitívum a nap során, hiszen a torna legjobb kapusát mi adtuk Reinthaller Dénes személyében, aki a gólkirályi címért zajló büntetőpárbajban is fantasztikusan védett. A torna szervezését dicséri, hogy minden csapatból kiválasztották a legjobb játékost, így a torna válogatottját is megtapsolhatták a kilátogatók: csapatunkból Farkas Botondnak járt az elismerés. Gratulálunk az egész csapatnak! 

(Könczey Balázs)


U15Z

Kelen SC – FC Esztergom 2-1 (1-1)
Kelen SC: Hartai Á. – Gyuricza D., Szegedi R., Péteri-Balogh T., Vas G. (Balogh B.) – Kiss Á. (Dávid B.) – Ősi Z. (Freund T.), Matolcsi M., Koller
D., Pálinkás Á. (Gergely T.) – Lakatos B. (Szalai Á.)
Gólszerzők: Pálinkás Á., Gyuricza D.

Edzői értékelés:
Negyedik felkészülési találkozónkon eddigi legerősebb ellenfelünkkel csaptunk össze, háromszor 30 percet játszottunk az esztergomiakkal. Az elmúlt három hét komoly terhelésének csúcsára értünk, ezért frissességről, jó döntésekről nem beszélhettünk, viszont a jó iramú, küzdelmes mérkőzésen mindenki odatette magát, látszik a srácokon, hogy mindenki szeretné a lehető legtöbb percet a pályán tölteni a bajnokságban. Ennél sokkal jobban is tudunk játszani, csak nyomokban játszottuk azt, amit szeretnék, de ennek most elfogadható indoka volt a fáradtság. Mindkét csapatnak gratulálok.

(Vidéki Gábor)


Red Squad: Vegyes edzőmeccs csütörtöki edzésidőben! 

Kelen Lányok 2-2 Kelen U14 Fiúk ‘Red Squad’

Csütörtökön a Fehér és Piros csapatunk edzés idejében edzőmeccset játszottak hölgyeink a Kelen U14-es, Red Squad néven híres fiú csapatával. 1 félidő 3/4 pályán, 1 félidő nagypályán, mindkettő 1-1-es végeredménnyel. Csapatunkban Zöld, Fehér, Piros és U19-es játékos is kapott játéklehetőséget.

Játékoskeret: Szabó T., Papp E., Hercegh E., Fejér A., Kővári R., Szabó K., Kádár J., Balovics R., Pap A., Scharek E., Duga A., Zomok P., Altmann Cs.

Gendur Gábor, Fehér csapat vezetőedző: “Köszönöm Misinek és a fiúknak, hogy szívesen vállalták a játékot, azt kaptam, amire számítottam, hajtós, lendületes, fárasztó meccset játszottunk a szakadó hó ellenére is. Amit kértem a lányoktól, azt többnyire jól végre is hajtották. Örültem több visszatérőnknek is, remélem mindenki a legjobb formájában lesz tavaszra, az ilyen meccsek segítenek elérni ezt. Köszönjük Gabinak a játékvezetést!”

Eszes Mihály, ‘Red Squad’ vezetőedző: Második mérkőzésünket játszottuk 5 napon belül, ismét lányokkal. A látottakkal nem vagyok maradéktalanul elégedett. Kicsit tompábbak voltunk az elején, nem vettük fel kellően a ritmust. Talán látszódik, hogy hétköznap vagyunk, az iskola sokat kivesz a játékosokból. A pálya hál’istennek alkalmas volt a játékra, de ismét el kezdett szakadni a hó, ettől mintha felébredtünk volna és az első periódus után kezdtük odaszegezni az ellenfelet a kapuja előterébe. Sok helyzetünk volt, de nem sikerült belőnünk egyet sem. Kicsit fura volt, hogy szombattal ellentétben nem 3/4 pályán domináltunk inkább, a saját közegünkben, hanem inkább nagypályán játszottunk szebben és hatékonyan. Ennek kicsit örülök is meg nem is. Szerencsénkre a keret megengedte, hogy sort cseréljünk 3/4 pályás játék alkalmával, mert tényleg kíváncsi voltam, hogy a kevés játéklehetőséget kapó Red Squadosok mennyire tudnak élni a lehetőséggel. Nos örömmel vettem észre, hogy van 2-3 olyan játékosunk aki ha továbbra is keményen dolgozik bekerülhet a bajnoki keretbe, konkurenciát teremtve a meglévőknek. Az eredmény igazságos. Az iramra nem lehetett panasz, a szombati meccshez hasonlóan üres játékidő nem volt. Mindenképpen haladunk tovább, én személy szerint szép tavaszt remélek, gondolom a játékosaim is hasonlóan gondolkoznak. Köszönjük Gendi és Gábor, köszönjük lányok!”

Hétvégi eredményeink UP Fiúk

Vélemény, hozzászólás?