Győzelem a ”mumus” ellen

2019.04.27., szombat 17:00, Kelen SC pálya, 150 néző

25. forduló
Kelen SC – 1908 SZAC Budapest 1:0 (0:0)
G.: Balogh B.(67’)
S.: Krajnc B.(65’), Timári N.(67’) ill., Nagy D.(21’), Szalai K.(61’), Kemerle D.(61’)
P.: – ill., –

Összeállítás: Haála K. – Egyed B., Rőthy M., Módly M. – Szabó B., Kun B., Koós B., Krajnc B., Kádár M. – Balogh B., Kiss G.
Cserék: Major Cs., Bakó K., Marosi K., Timári N., Csabai T., Zsiborás Z.

Edzői értékelés:

Számunkra ez a mérkőzés egy nagy erőfelmérő volt több okból kifolyólag is. Az egyik, hogy szerdán, a REAC elleni kupadöntőben lejátszott 120 perc azért sok energiát felemésztett. A másik ok, hogy egy olyan csapat ellen kellett pályára lépnünk ilyen háttérrel, akiket a vezetésemmel még sosem sikerült legyőznünk. A harmadik ok, hogy a játékosoknak el kellett felejteniük, hogy szerdán megnyerték a Budapest Kupát és tisztában kellett lenniük azzal, hogy csak a következő feladatra összpontosíthatnak.
Bátran kijelenthetem, hogy mindenből kiválóra vizsgáztak a játékosaim és a kollégáim is, le a kalappal mindenki teljesítménye előtt! Bár az eredmény ”csak” szerény győzelmet mutat, a játék képe azért ennél jóval határozottabb különbséget mutatott a két csapat között. Tény, hogy ha a helyzeteinket jobban használjuk ki, akkor már az első félidőben eldönthettük a 3 pont sorsát. Most nem így alakult, a döntő gólra a 67. percig várni kellett, de megérte. Nagyon örülünk az újabb, értékes győzelemnek.

Hajrá Kelen SC!

(Harmati Tamás)

Győzelem a “mumus” ellen

Vélemény, hozzászólás?