2019.08.18., vasárnap 16:00, Iváncsa Sportpálya, 350 néző

MLSZ NBIII. Közép csoport

3. forduló

Iváncsa KSE – Kelen SC 4:0 (0:0)

G.: Aradi Cs.(48’,68’,92’), Hujber T. ill., –

S.: Fekecs D.(14’), Madarász B.(30’), Pintér B.(47’) ill., Megyesi T.(41’), Kádár M.(56’)

P.: – ill., –

Összeállítás: Balogh P. – Módly M., Könczey M., Megyesi T., Dankó M. – Rőthy M., Krajnc B. (Armaan S. 70’) – Koós B. (Szabó B. 74’), Kasza D., Kádár M. – Balogh B. (Kiss G. 70’)

Cserék: Haála K., Nagy Zs., Alex V.D.A., Zsiborás Z., Szabó B., Armaan S., Kiss G.

Edzői értékelés: Először is szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, teljesen megérdemelt a győzelmük ilyen arányban is. A mai napon nem csak a rutintalanságunk miatt maradtunk pont nélkül, az Iváncsa jelen pillanatban jobb játékerőt képvisel, ráadásul kiváló egyéni teljesítmények is akadtak a hazai oldalon. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, szerevezettek voltunk. Az első bekapott gól után próbáltunk többet támadni, ezzel azonban eléggé nyitottá tettük a pályát, ami jól feküdt az Iváncsa együttesének. Még mi próbálkoztunk ők folyamatosan veszélyes helyzetekig jutottak.

Összességében nem kell szégyenkeznünk, jó csapat otthonában maradtunk pont nélkül, a srácok pedig mindent bele adtak és azt sem szabad elfelejteni, hogy minden lejátszott meccsel közelebb leszünk ahhoz, hogy felvegyük a bajnokság ritmusát. A helyzetünk kísértetiesen hasonlít az első, közös idényünkhöz, reméljük a fejlődésünk is hasonló lesz!

A jövő héten sem lesz könnyű dolgunk, de nem bújunk el a feladat elől és biztos vagyok benne, hogy a csapatom mindent bele fog adni a lehető legjobb teljesítmény érdekében.

Hajrá Kelen!

Ezúttal nem csak a rutintalanságunk miatt maradtunk pont nélkül

Vélemény, hozzászólás?