Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának képviselő-testülete úgy határozott, hogy PRO COMMUNITATE ÚJBUDA kitüntetést adományoz megosztva SÁRRÉTI KÁROLY ÉS VAN DEN AKER ANDREAS, a Kelen SC korábbi és jelenlegi elnöke részére a sport területén végzett elkötelezett és kitartó munkájuk elismeréseként, amelyet a Március 15. emlékére rendezett eseményen adtak át.
Hatalmas öröm a Kelen SC számára, amikor valaki díjat kap a klubon belül, amikor pedig a vezetőségből kap valaki, annak különösen örülünk, hiszen jó látni, hogy mindenki aktívan dolgozik, tevékenykedik, és tesz a klubért, függetlenül attól, hogy milyen beosztásban van. Megkérdeztük korábbi, és jelenlegi elnökünket is az elismerésről.

20180313_140437-1

Sárréti Károly (korábbi elnök)

„Annyiban meglepett a megosztott kitüntetés, hogy 3 éve nem töltöm már be az elnöki posztot, „csak” tiszteletbeli elnökként működöm, és ennek keretén belül próbálom segíteni az egyesületet, viszont Andreasnak a kitüntetése azért nem ért meglepetésként, mert az elmúlt 3 évben rengeteg dolgot tett az egyesület érdekében, ami szemmel láthatóan nyomon követhető a létesítménynek az állapotában, és ehhez természetesen kellett az ő személyisége és menedzser szemlélete. A magam részéről annak örülök, hogy az önkormányzat nem felejtette el, hogy 20 éven keresztül próbáltuk az egyesületet fenntartani, működtetni, emellett pedig a nulláról 2015-ig egy 300 fős utánpótlás létszámra sikerült bővíteni az egyesületet. Úgy gondolom, hogy ez a megosztott kitüntetés ennek a tevékenységnek az elismerése. Ezt a díjat köszönhetem még azoknak a barátaimnak, akik a munkámat a Kelen SC-nél segítették.”

Andreas van den Aker (jelenlegi elnök)

Amikor a meghívást kaptam, azt gondoltam, hogy egy jó kis programon fogok majd részt venni, és tapsolok majd a kitüntetetteknek. Nem is számítottam arra, hogy nekem is tapsolni fognak. Nagyon jó volt átélni, hogy hollandként megkaptam egy ilyen díjat. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vesz a Kelen SC életében és ahhoz, hogy idáig eljutottunk, ehhez nagyon kellett a Kelen SC múltja is, és Karcsi bá kitartó munkája. Sok munka van még előttünk, de remélem, aki látja, hogy mindent megteszünk, fejlődünk minden téren, ők segíteni fognak a céljaink elérésében. A XI. kerületi Önkormányzat és a cégek segítségével, támogatásával szeretnénk továbbfejleszteni a Kelen SC labdarúgását, és építeni minden területen a jövőjét.

díjazottakKép forrása: ujbuda.hu

(Sárréti Károly, Andreas van den Aker; szerk.: G.E.A.)

Elismeréssel jutalmazták korábbi és jelenlegi elnökünket

Vélemény, hozzászólás?