Vezetést szerzett, végül 3-3-as döntetlent játszott Harmati Tamás csapata a BLSZ I. osztályát vezető BVSC-vel, akik ellen saját nevelésű játékosaink is szerephez jutottak.

BVSC – Kelen SC 3:3 (0:2) – Edzőmérkőzés
2020.02.05., szerda 11:00, Tatai út 3.

G.: Balogh B.(28’), Lukács R.(40’), Krajnc B.(60’)

Összeállítás: Zima Á. – Wild T., Egyed B., Nagy Zs., Zsiborás Z. – Pintér B. – Kasza D., Erdei A., Soós D. – Balogh B., Lukács R.

Csere: Haála K., Krajnc B., Szabó B., Koós B., György K., Megyesi T., Armaan S., Bederna B.

Negyedik idei edzőmeccsét játszotta ma felnőtt férfi csapatunk, amely a BLSZ I. osztályának élén álló BVSC ellen lépett pályára. A hétközi találkozón mind a hat téli igazolásunk kezdőként lépett pályára, közülük Lukács Richárd gólt is szerzett, akárcsak a csapat rutinos karmestere, Krajnc Balázs és gólfelelőse, Balogh Bence. A mérkőzésről a vezetőedző, Harmati Tamás nyilatkozott, aki nagy örömére ismét látott előrelépést a csapatjátékban, illetve beszélt saját nevelésű játékosainkról is, akik betekintést nyerhettek abba, hogy mit követel meg a felnőtt futball. 

Kiváló edzőmérkőzést játszottunk a BVSC-vel, ahol azt kaptuk a csapattól egyrészt, amit vártunk, másrészt, amit szerettünk volna visszakapni. A hiányzók ellenére is jó kerettel tudtunk játszani, és örömteli volt, hogy félidőben öt játékos beállásával is stabil maradt a játékunk és még az előnyünket is tovább tudtuk növelni. A hajrára több saját nevelésű, még jövőre is ifi korú játékos is játéklehetőséghez jutott, ami nem volt könnyű feladat számukra, de látniuk, érezniük  kell, hogy hova kell eljutniuk hamarosan. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben az időszakban már elég sebezhetővé váltunk és nem bírtuk megtartani az előnyünket. Örülök, hogy újabb mérkőzésen tudtunk három gólt szerezni, de még így is maradt bennünk, hiszen további négy-öt nagy lehetőségünk is volt gólt szerezni. Összességében a mai meccsel is sikerült elérni a célunkat, reméljük a sérülések nem lesznek komolyak, és akkor tudunk fejlődni tovább, gratulálok minden játékosomnak!

Köszönjük a BVSC-nek a lehetőséget és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Hajrá Kelen SC!

Fotó: Kanizsay Zoltán

Cserék után is stabilan – egyre minőségibb a keret

Vélemény, hozzászólás?