2019.04.19., péntek 20:30, Goldball Park, 100 néző

24. Forduló
XII.Kererület Svábhegy FC – Kelen SC 2:2 (1:1)

⚽️G.: Heller M.(2’, 94’) ill., Timári N. (17’), Kádár M. (80’)
S.: Bánk L. (35’), Konecsni B. (57’), Csillag A. (65’) ill., –
P.: – ill., –

Összeállítás: Haála K. – Egyed B., Alex V.D.A., Módly M. – Koós B., Soltész I., Kádár M., Krajnc B., Csabai T. – Timári N., Balogh B.
Cserék: Major Cs., Kun B., Moldován L., Bakó K., Szabó B., Kiss G., Rőthy M.

Harmati Tamás, vezetőedző:
Először is gratulálok a csapatomnak, mert a megbeszéltek szerint, tudatosan, jól játszottunk, ami a labdabirtoklás részét illeti. Ennek ellenére nem sikerült most győztesen elhagyni a pályát, aminek több oka is van. Én ezek közül természetesen csak a mi részünkkel tudok foglalkozni. Tudjuk, hogy miben kell fejlődünk támadásban és védekezésben, erre a mostani meccs is jó példa volt. A két csapat között óriási különbség volt, szakmailag nem lehet a két csapatot összehasonlítani, de ez az eredményben most nem mutatkozott meg, ilyen a foci!

Ismerem a játékosaimat és tudom, hogy ez a döntetlen nem megtör minket, hanem a további fejlődésünkbe tudjuk majd beépíteni. Ezzel a mérkőzéssel megtapasztaltuk, hogy nekünk a körülményeket is le kell tudnunk győzni. Johan Cruijff-nak volt egy nagyszerű, idevágó mondása: ”Ha nem tudsz nyerni, legalább ne veszíts”.

Megyünk tovább, nincs megállás, szerdán a Budapest Kupa döntőjében a REAC csapata ellen lépünk pályára, szombaton pedig a SZAC csapatát látjuk vendégül. Reméljük mindkét mérkőzésen sok-sok Kelen szurkoló lesz majd!

Hajrá Kelen!

A BLSZ “varázsa”

Vélemény, hozzászólás?