2018.09.29., szombat 16:00, Kelen SC pálya, 200 néző

7. forduló

Kelen SC – Ujpest FC II. 1:1 (1:0)

G.: Balogh B.(30’) ill., Egyed B. (öngól 51’)

S.: Bakó K.(58’) ill., Kovács G. (63’)

 

Edzői értékelés:

1

 

A hétvégi, Újpest elleni mérkőzésünket nagy rangadóként harangozták be. Ez mutatja a csapatunk fejlődését, másrészt tényleg sok olyan néző is kíváncsi volt a mérkőzésre, aki egyik félnek sem szurkol igazán, csupán egy jó meccsre számított.

2

A mérkőzés kezdete után az Újpest FC II. birtokolta többet a labdát, jól szervezték a játékukat, próbálták az erényeiket felvonultatni a pályára, de mi végig szervezettek, egységesek voltunk, így komolyabb lehetőségük nem volt a gólszerzésre. Aztán most velünk fordult elő az, hogy akkor szereztünk gólt, amikor az egyáltalán nem volt benne a meccsbe.

3

Ez egy kicsit meg is zavarta az ellenfelünket, mert a félidő végig még két veszélyes támadásunk is volt, de sajnos gólnak már nem örülhettünk.
A második játékrészre tényleg mindent beleadott a lila-fehér csapat és a szerencse is melléjük állt, hiszen egy szögletet követően, egy öngóllal tudtak egyenlíteni.

Ezután nagy küzdelem folyt a pályán, mindkét csapatnak voltak még kisebb lehetőségei, de az eredmény már nem változott, 1:1.

Az mindenképpen példaértékű volt, hogy a ”nagy tét” ellenére is kifejezetten sportszerű és kulturált mérkőzés volt, így a kilátogató Kelenes kisgyerekeknek sem kellett befogni a fülüket vagy eltakarni a szemüket.

Összességében a mérkőzésen nagyon fontos pontot szereztünk, főleg, ha úgy nézzük, és márpedig úgy kell, hogy a héten ez már a második rangadónk volt, és 4 nap alatt, 2 meccsen 4 pontot is tudtunk szerezni. Gratulálok minden játékosomnak alaposan megdolgoztak a héten a dicséretért!

HAJRÁ KELEN SC!

(Harmati Tamás)

7. forduló mérkőzésösszefoglaló

Vélemény, hozzászólás?