Újra Elnöknek választották Andreas van den Akert!

 

Tisztújító közgyűlésen választották újra az Elnökségi tagokat 2019. március 7-én az esti órákban.

A Közgyűlési Meghívó napirendi pontjai:

 

  1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása
  2. Napirend elfogadása
  3. Elnöki beszámoló a 2018-as költségvetésről és mérlegről
  4. Elnöki előterjesztés a 2019-es költségvetésről
  5. Elnöki előterjesztés a 2019-es tervekről (TAO, pályázatok, fejlesztések)
  6. Elnöki/szakmai igazgatói beszámoló a szakmai elképzelésekről: utánpótlás – felnőtt
  7. Személyi kérdések: elnök és elnökségi tagok megválasztása
  8. Személyi kérdések: fegyelmi bizottság és a számvizsgáló bizottság tagjainak a megválasztása
  9. Önkormányzattal való közös infrastrukturális fejlesztésekről
  10. Egyéb

 

Ami igaz, az igaz, Andreasnak járt a taps, az elismerés ezen az estén. Nem csak azért, mert egyöntetűen Mindenki a voksával támogatta, hanem azért is, amit eddig, és amit majd ezután tenni fog a Kelen SC elnökeként. A pihenő szoba ezúttal is tele volt elszántsággal, előre lépéssel, hittel, bizalommal, jövőképpel.

Klubunk Elnökét, Andreast kérdeztük, hogy az elnök választás eredményére számított-e, s milyen érzései vannak, hogy újra lehetőséget kapott?

 

Andreas van den Aker: „Nagyon örülök, hogy mindenki egyöntetűen szavazott arra, hogy a következő 4 évben is elnök lehessek. Az elnökség sem változott, s a munka, amit kezdtünk, azt tovább folytathatjuk így együtt. A megtervezett munkák közül mindig van olyan, ami sikerül, és van olyan, amikor ellenállásba ütközünk. Van egy elképzelésünk, amely 4 éves tervbe nem fért bele, így ezt most tovább tudjuk vinni, építeni.  A mostani évben elég sok változtatás lesz a Kelen SC területén, így március végétől várhatóak a munkálatok. Ehhez mindenki türelmét kérnénk, hiszen nem lesz annyira rendezett a környezet, de biztosítunk mindenkit arról, hogy emiatt senkinek nem jut kevesebb sportolási lehetőség. A munkálatok augusztus végéig tartanak, így akkor már az újjá épült/átépített pályákon futballozhatnak tovább focistáink. A 2019-es év tulajdonképpen ezzel telik, s a következő években hasonlóan lesznek elképzeléseink. Reméljük, hogy az Önkormányzattal való együttműködésünk sikeres lesz, és meg fognak valósulni az elképzeléseink.”

Újra Elnöknek választották Andreast!

Vélemény, hozzászólás?