A Kelen SC edzői gárdájához csatlakozik Horváth László.  A fiatal, tehetséges és ambiciózus erőnléti edzőnknek lesz dolga bőven a csapatainknál (természetesen Major Csongorral együtt), de erről inkább meséljen Ő maga 

bty

Mióta vagy edző, picit mesélj Magadról?!

2012- óta dolgozom labdarúgó edzőként. A Kóka KSK-ban kezdtem meg labdarúgó edzői pályafutásom, ahol az ovis korosztálytól egészen U16-ig minden csoporttal foglalkoztam. 2015-ben UEFA „B” diplomát szereztem és ekkor már a női futballban is tevékenykedtem, az NB1-ben, Berla Attila mellett, mint pályaedző és az U19-ben, Vancsik Zsolttal közreműködve, vezetőedzőként. Pozsonyi Zsolt munkássága révén ismerkedtem meg az úgynevezett funkcionális edzéssel. Rendkívüli hatást gyakorolt rám, hogy a játékosok relatíve rövid idő alatt, milyen fejlődésen mentek keresztül. Ez ösztönzött arra, hogy megszerezzem az MLSZ erőnléti edzői diplomámat 2017-ben és kezdjek el a sportágnak, eme területén dolgozni. Szeretem a fegyelmet és a rendet az edzéseken, de mindig mosollyal és jó hangulattal karöltve. Különben minek is dolgozik az ember, ha nem élvezi?

Hogyan kerültél a Kelenbe?

Könczey Zsolt révén, egy baráti ebéd alkalmával került szóba a lehetőség, hogy szívesen látnának a Kelenben, én pedig kaptam a lehetőségen.

Mi lesz a feladatod a klubnál?

A női NBII felnőtt csapat mellett leszek, mint erőnléti edző, aki a játékosok állandó monitorozásával és teljesítményfokozásával foglalkozik. Továbbá Major Csongorral az utánpótlás csapatok erőnléti és korrekciós, alapozó munkájáért is felelős leszek. A Kelen mellett a Ferencváros női labdarúgó csapatánál is dolgozom, úgy gondolom, hogy az ott megszerzett tudás és tapasztalatok is hasznunkra lesznek az év során.

A Kóka csapatától egyedül érkezel, vagy hozol magaddal esetleg másokat is?

Lesznek még velem együtt biztosan érkezők a Felnőtt és UP csapatokba is, remélem, minél többen fogják a Kelent választani, hiszen itt a fejlődés biztosított. Mindenkinek megtaláljuk a saját szintjének megfelelő versenyeztetést, mivel sok korosztályos, és 3 felnőtt csapatot is indít a Kelen ebben az évben.

Mit látsz, milyen évnek nézünk elébe?

Izgalmas évnek nézünk elébe úgy gondolom. A csapat már így is nagyon közel állt a feljutáshoz, remélem, hogy a személyem segítségére lesz a lányoknak ebben.

Sok sikert Nálunk Lackó! 

Hajrá Kelen! 

(Horváth László,Könczey Zsolt; szerk.: G.E.A.)

Új erőnléti edző a fedélzeten!

Vélemény, hozzászólás?