Második számunk egyik fő eleme a dekázó háló, amely nemcsak technikailag fejlesztő hatású, de mentálisan is nagyon sokat segít a játékosoknak. U7 Zöld csapatunk minden tagjának házi feladatai vannak vele, illetve vannak olyan edzések, ahol közösen rúgjuk a “bőrt”. A srácoknak nagyok kell összpontosítani ahhoz, hogy jól hajtsák végre a feladatokat, s nem csak egyénileg, de csapatban is gondolkodniuk kell ilyenkor, hiszen mindent úgy csinálunk, hogy egymásra is figyelni kelljen, pl. távolságokat tartani.

Amikor a srácok megkapták a dekázó hálót, rögtön otthon ki is próbálták, s küldték a felvételeket. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk arról, hogy ki mennyit játszott vele, ki rugdosta vacsora alatt, vagy éppen ki aludt vele. 🙂 Ez egy új dolog a srácoknak, azonban ha visszaemlékszünk a mi gyerekkorunkra, akkor akinek labdája volt, az úgy vitte le a grundra, hogy reklámszatyorba téve, azt rugdosta egészen a pályáig. Akinek hosszabb szatyra volt, övé volt a legkirályabb. 🙂 A múltra tekintve szeretném a srácoknak megidézni az akkori gyerekkort, amikor önfeledten örömfociztunk napi 3-4 órát is akár, nyáron meg még többet.

Néhány nappal később elérkezett az első dekázó hálós foglalkozás, ahol nagyon koncentráltan tudták a srácok megmutatni az “első lépéseket”. Ezen a foglalkozáson nem csak magukra kellett figyelniük, hanem a társaikra is, hiszen a legtöbb feladatot úgy kellett végrehajtani, hogy tartani kellett az egymás közti távolságot, vagy egy vonalban  kellett haladniuk előre, de volt olyan is, hogy csukott szemmel kellett érezniük a labdát, az irányt, és egymás távolságát is. Azt gondolom, hogy szuperül sikerült ezen a foglalkozáson minden egyes pillanat, s ami meglepő, hogy a 6-7 éves lurkókat 40 percig le lehetett ezzel kötni, és végig tudtak koncentrálni.


2019.02.22. 

Különleges “labda” érkezett Milántól a pénteki edzésre, amelyet azonnal be is vetettünk. 😀


2019.02.23.

Fradinál jártunk egy barátságos minitornán, ahol a Fradi és a Kelen két csapattal, a Dalnoki egy csapattal vett részt. A srácoknak ma sok új kihívásuk volt, amelyet sikeresen tudtak teljesíteni. A mai nap rangadója a Kelen két csapata volt, amely igazán szuperül sikerült a két csapat között.
Köszönjük a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat!

Zari lebetegedett sajnos, de otthonról ezt a képet küldte, ő így szurkolt:

Hajrá Kelen! 💚⚽️🥅

 

Ovi foci Kelen Módra II. szám

Vélemény, hozzászólás?