Nehéz pályán győztünk!

2019.05.18., szombat 17:00, Pestszentimrei SK pálya, 150 néző

28. forduló

Pestszentimre SK – Kelen SC 0:3 (0:1)

G.: – ill., Timári N. (11’, 81’, 83’)

S.: Keszthelyi G. (21’), Ubrankovics G. (37’), Rafael R. (37’), Varga B. (62’), Papp D. (67’) ill., Soltész I. (63’), Timári N. (84’)

P.:  – ill., –

Összeállítás: Haála K. – Módly M., Egyed B., Bakó K. – Koós B., Rőthy M., Kádár M., Krajnc B., Zsiborás Z. – Balogh B., Timári N.

Cserék: Major Cs., Csabai T., Moldován L., Kun B., Soltész I., Marosi K.

Edzői értékelés:

A hétvégén egy nagyon ”veszélyes” pályán kellett játszanunk, hiszen a Pestszentimre otthonába látogattunk, akik a tavaszi szezonban igen jól teljesítenek, főleg otthon. Ennek ellenére nagyon magabiztosan ( de nem nagyképűen) érkeztünk a mérkőzésre, mivel a mi tavaszunk sem rossz, ráadásul a heti munkánk, felkészülésünk érzésem szerint nagyon jól sikerült.

Ebben a szellemben is kezdtük a meccset és a vezető gólra sem kellett sokat várni. Ezután is mentünk előre, de csak nem jött össze a nagyon fontos 2. gólunk, így eredmény szempontjából végig nyílt maradt a találkozó. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, a mezőnyben döntően mi birtokoltuk a labdát és sajnos jó pár helyzetünk is kihasználatlanul maradt, de főleg a második játékrészben voltunk igazán dominánsak. Ennek meg is lett az eredménye, a hajrában ugyanis sikerült 2 találattal végleg eldönteni a 3 pont sorsát.

A sok sárga lap ellenére azt mondhatom, hogy végig kulturált mérkőzést játszott mindkét csapat és a szurkolók is jó hangulatot teremtettek mindkét oldalon.

A hozzáállásra és a szervezettségre végig büszke lehetek és helyenként a csapatom játéka is tetszett. Gratulálok a játékosaimnak, nagy győzelem volt!

 

(Harmati Tamás)

Nehéz pályán győztünk!

Vélemény, hozzászólás?