Irány az NBIII.!

2019.06.15., szombat 17:00, Kelen SC pálya, 1200 néző

Megyei I. Osztályozó, II. mérkőzés

Kelen SC – Békéscsaba 1912 Előre II. 2:1 (0:1)

G.: Koós B.(80’), Timári N.(94’) ill., Tóth D.(33’)

S.: Kádár M.(65’) ill., Bán B.(8’), Pusztai A.(48’), Borbély Zs.(50’), Babinyecz B.(89’)

P.: Timári N.(94’) ill., –

Összeállítás: Haála K. – Egyed B., Alex V.D.A., Módly M. – Szabó B., Soltész I., Rőthy M., Kiss G. – Timári N., Balogh B., Kádár M.

Cserék: Major Cs., Koós B., Kun B., Bakó K., Zsiborás Z., Csabai T., Krajnc B.

Edzői értékelés:

Igazi futballünnep és több, mint ezer néző várta a srácokat az Osztályozó visszavágóján, a Kelen pályán.

A mérkőzés képe szinte ugyanaz volt, mint az első meccsen csak fordítva. A legnagyobb különbség az volt, hogy mi az egyenlítést követően tudtunk még olyan plusz energiákat mozgósítani, amivel a győztes gólt is megszereztük. Felkészültünk arra, hogy az eredményhez és a játék képéhez képest mikor változtatunk vagy kockáztatunk, de az is biztos, hogy végül is az élet írta a legjobb forgatókönyvet! Ezzel sikerült a 3. nagy döntőnket is megnyerni. Szeretnék gratulálni az ellenfelünknek egyrészt azért, mert a nagy tét ellenére mindkét mérkőzés nagyon sportszerű volt, másrészt azért, mert tényleg bombaerősek voltak ebben az összeállításban.

Összességében ez a meccs jól mutatta a játékosaim hozzáállását és szellemiségét, mi ilyen felfogásban játszottuk szinte minden mérkőzésünket és szinte minden edzésünkön is sikerült így teljesíteni, mindenkire nagyon büszke voltam!

Köszönjük a szurkolók biztatását, támogatását! Azt gondolom a sok kupa megnyerése eltörpül amellett, hogy őket sikerült megnyernie magának a csapat.

Köszönjük az edzők, kollégák, támogatók és az egész elnökség munkáját, és természetesen, köszönjük Andreas! Nélkületek nem tarthatnánk itt!

Én személyesen szeretnék köszönetet mondani a stábomnak, akik közvetlenül velem dolgoztak, hihetetlenül végezték a feladatukat, mindenki sokat tett, azért hogy idén 3-szor is ünnepelni tudjunk!

És egy kicsit még személyesebben, köszönöm a családomnak a sok szeretetet és támogatást, amivel támogatnak minden egyes nap!

(Harmati Tamás)

Irány az NBIII.!

Vélemény, hozzászólás?